bir tane burdan ve başka bir siteden yine farklı olarak aldım ve hepsi kullanılmış link veriyor bence artık linkler bitti ve aynı linkleri döndürüyorlar
aylardır bunun indirimini bekliyordum g 502 var 1 tuşu arada çalışmıyor buna geçicem süper oldu sağolasın
1729676837
her konuda bilmişler çok çıkıyor
neresi kötü?
ben ağır mouse seviyorum mesele bende düz g502 var ve ağırlıklarının hepsi takılı 11 tuşu var ve işim gereği hepsini çok aktif...
hmm o zaman burda kilit nokta psu markası
gerçek anlamda yardımcı olmak istiyorum önceki konularda çok dalga geçmişler. Bende çalışan ve işten yorgun gelince 1-2 el oyun oynayıp kafa dağıtan biriyim ve çok yararı oluyor o yüzden ayrı bi yardım etmek istiyorum
tek bişi diyeceğim
anakartım:gigabyte b450m s2h
işlemcim: Ryzen 5 5600
ekran kartım: xfx 6800 xt
ve sıfır sorun
genel olarak söylüyorum eğer bir hata varsa ve hata bulunamıyorsa şöyle yaparız:
tüm parçaları başka "ÇALIŞAN" parçalar ile değişiriz mesela tüm parçalar aynı ekran kartı...
ben uzun süredir kullanıyorum ve baya memnunum hatta fiyatın uygunluğunu görünce tekrar mı alsam yedek diye düşündüm.
baya laf edilmiş yok çok ağır yok şöyle kötü böyle kötü diye şahsen ben tüm ağırlıkları takıp kullanıyorum hafif Mouse sevmiyorum ve oyun oynayan biri değilim o yüzden o fazla...