Öncelikle herkese iyi günler bugün satın almış olduğunu hp victus s1002nt geldi Windows kurma esnasına geldiğimde sürücü bulamıyor bazen ise dosyalardan eklediğim usb eksik bilgisi veriyor sonra gidiyor gittikten sonra her ne olursa olsun sürücü bulamıyor sonraki adıma gelemiyoruz usb ye yarın...
Öncelikle herkese merhaba iyi günler 2-3 güne laptop alacağım hp victus s1002nt amd işlemcili bir laptop freedos olarak geliyor Windows kurmayı az çok çözdüm gibi ancak şu sürücü 0 ayrılmamış alan kısmına gelince aklımda sorular var mesela cihaz tv yayınında sorun çıktı hp tools silip yaptı Ali...
Herkese merhaba iyi günler öncelikle 11 sınıf a giden ve yazılım bölümünde okuyan bir kardeşinizim artık bir laptop almam gerektiğini düşündüm ve araştırmaya başladım bir sürü laptop buldum fakat hepsinden sogudum internet üzerinden almak istedim ailem sıcak bakmadı haliyle burdan destek almak...
Merhaba iyi akşamlar konumuz ile alakasız ancak bişey danışmak istiyorum 11 sınıf meslek lisesine giden bir öğrenciyim artık laptop almam gerektiğini düşündüm masa üstü tamamen devre dışı ona göre karar vereceğim senden yardım istiyorum 55-65 Bin e kadar işlemcisi soğutması güzel kasa kalitesi...
Öncelikle herkese merhaba iyi günler 11 sınıf yazılım öğrencisiyim hem oyun hem de okul işlerim için sağlam bir laptop arıyorum beni uzun süre götürecek soğutması iyi donanımı iyi bir laptop arıyorum mağazadan almayı düşünüyorum ailem pek internet alışverişine sıcak değil Gaming gen mediamarkt...
Öncelikle herkese merhabalar gaming gen den Msı laptop alacağım freedos alırken Windows 11 kurarlar mı yoksa direk verirler mi ve msı laptoplar ın Windows kurarken sıkıntı çıkardığı söyleniyor herkese denk gelecek bir durum mu yoksa nadir mi oluyor cevaplarsanız sevinirim