Hocam dediğin gibi olacaksa bende Pro istiyorum ama böyle olmayacağını söylüyorlar, arada kalıyorum. Ps5 Pro'yu aldıktan sonra 30 fps oynarsam koyar, ve tabi senin dediğine göre Ps5 alıp 60 fps'i kaçırırsam buda ayrı bi koyar gibi.
https://www.bol.com/nl/nl/p/playstation-5-digital-edition-dualsense-controller-slim/9300000171979393/?s2a=&bltgh=vTbPUJ0CRGlV8Pdn-klHjg.4_71_72.73.FeatureListItem#productTitle
Bunu almaya karar vermiştik kanka ama sen böyle yazınca Xbox Series X'e baktım. Onun tek konsollusu 500 Euro...
https://www.bol.com/nl/nl/p/xbox-series-x-1tb-digital-edition-robot-white/9300000187219681/?s2a=&bltgh=pRlcBB0k7VGeyp05amVHdw.4_79_80.81.FeatureOptionButton#productTitle
Site açılmazsa vpn açarak girebilirsin. Bunu buldum en az 500 euroya var sanırım Psden daha mı iyi Xbox, veya Ps5 Prodan...
Peki hocam Pro alsam mesela Ps6 çıktığında veya 2 3 sene sonra yeni oyunlar bir şeyler çıktığında güzelce oynayabilir miyim? uzun vadede güzel performans gösterir mi?
İlla başka oyunlarda oynarım ama önceliğim GTA ve oyun çıkana kadar başka şeyler oynayıp konsolu öğrenmem gerekecek.
1746686786
Hocam eğer pro ekstra farkediyorsa görüntü kalitesi ve fps olarak pro alayım ama çok fark yoksa kıza fazla yük olmak istemiyorum.
Arkadaşlar ben bi pc oyuncusuyum ve 20 yaşındayım bu yaşıma kadar elime maksimum 2 3 kere controller almışımdır fakat biliyorsunuz 2026da Gta 6 çıkacak ve ben bu oyunu çıktığı gibi oynamak istiyorum bu yüzden haliyle konsol almam gerek. Kız arkadaşım Hollandada yaşıyor ve ondan bana konsol...
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler, 2 gece geçirdim gün içinde geceye kadar dışarda vakit geçirdim. Geceye doğru havaalanına geçtim arada ses olduğu için uykum hep bölündü her bölündüğünde yer değiştirdim göze batmamak için. Uyumak içinde öyle uzanıcak kadar hafif kıvrancak kadar rahat...
Bende evde olmak istiyorum ama maalesef :). Oturucak yer bulamadığında saat kaç gibiydi? gece dediğin gibi oluyorsa sıkıntı çıkarabilir sanırım bu durum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim, Sabiha gökçen havalimanına daha önce hiç gitmedim içi nasıl nerde ne var bilmiyorum o yüzden içerde baya gezerim diye düşünüyorum ve uyardığınız gibi dikkat çekmemeye çalışacağım. İGA Sleepod adlı firmanın sitesinede baktım evet dediğin gibi kabin şeklinde uyku...
İstanbulda yaşıyorum ve belli bir sebepten dolayı evde kalamayacağım, ayrıyeten kalacak bir yerim yok ve ücretler çok uçuk olduğundan hostel vb. bir yerlere ayıracak paramda yok ve bende havaalanında gece geçirmeyi düşündüm. 1 2 gece havaalanında kalsam bi problem olur mu veya yasak mı bilgisi...