Monitörüm var. Total bütçem normalde 35.000 ama güzel bir sistem çıkarsa 40.000 Tl kadar çıkabilirim. 32GB RAM ve VRAM olarak da 12 ya da 16 arıyorum. İleriye dönük almak istiyorum. Sistemi hem oyun hem iş için alacağım.
Teşekkürler, bu da iyiymiş. Makul derken, benim hazırladığımda hem sıvı soğutma var hem 32 GB ve hem de 1TB SSD var. Acaba gerçekten de gereksiz mi o fiyata? Bu sisteme ek olarak mecbur soğutma alacağım ve ileriye dönük için de yine mecbur 32GB olması lazım diye düşünüyorum.
İleriye dönük almak istiyorum. Alayım tam alayım diyorum. 5 sene falan götürmesini umut ettiğim bir sistem arıyorum. Neden 7500F'den aşağısını alma dediniz?
1716495850
Ne gibi mesela ve neden? 5600 araştırdığım kadarıyla fena değil gibi. CS2, COD, Forza Horizon falan oynamayı düşünüyordum.
Merhabalar,
Gaminggentrden görseldeki bilgisayarı ayarladım. Sizce bu fiyata iyi mi? Bana gayet makul geldi gibi? Bu sıvı soğutucu yeterli ve mantıklı olur mu?
Evet, bunu gördüm. Tavsiye edildi birkaç kere de. Gaming Gen'den hiç alışveriş yapmadım, bilemiyorum. Ama bakıyorum, araştırıyorum tabi. Bu MPK dedikleri tam olarak ne oluyor acaba? Kutusuz falan diyor bazıları ama? Bir de 32 GB Ram almayı ben de kesinlikle düşünüyorum. "Verimli kasa" derken ne...
Merhabalar,
CS2 gibi fps oyunları oynuyorum. Şuanki bilgisayarım maalesef yetmiyor. 30.000 TL bütçe ayırdım. Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama bir yandan da acaba gereksiz mi olur diye düşünüyorum.
Mevcut sistem :
Anakart : ASUS PRIME H310M-K R2.0
İşlemci : Intel(R) Core(TM)...