TonyJunior isimli üyenin son içerikleri

1. T

Rehber PC oyunları için HDR başlangıç kılavuzu

şöyle anladım yanlışsam düzeltir misin abi. Eğer ki oynayacağımız oyunun yerel HDR'ından memnunsak her hangi bir eklentiye ihtiyacımız olmadan o şekilde oynuyoruz fakat hdr'ı kötüyse modlarla bunu düzeltiyoruz buradada en pratik Reshade gibi duruyor.
  2. T

Rehber PC oyunları için HDR başlangıç kılavuzu

tayfun abi buradaki yöntemler ne için tam olarak yada hangi senaryo için diyim ?
  3. T

SAMSUNG ODYSSEY 32 G65B aldım monitörü en iyi hangi ayarlarda kullanabilirim ?

Şimdi rtings videosunu izlerken videodaki kişi şöyle bir şey söyledi hocam. İcc profillerimizi kendinize kopyalamayın bizim kalibre ettiğimiz cihazla sizdeki cihaz aynı panel değil farklı sonuçlar çıkabilir gibisinden o zaman bu her zaman işe yarayan bir şey değil.
  4. T

İCC profili kullanmaya gerek var mı hocam sizce 1770288627 hocam icc profili kullanmaya gerek var mıdır
  5. T

hocam parlaklık kontrast renk doygunluğu vs bunlarla oynadınız mı varsayılanda mı
  6. T

ASUS Rog Strix GO 2.4 Rezaleti

Kulaklık pedini sordum 1 çifti güncel olarak 780 tl penta'da kulaklığı 2 bin tl ye almıştım :D
  7. T

[H3 id='32+Odyssey+G6+G65B+2K+240+Hz+VA+Gaming+Monitr']32" Odyssey G6 G65B 2K 240 Hz VA Gaming Monitör[/H3] Dostlar bu monitörü aldım hayatımda hiç ayar yapmadım ilk defa güzel bi sistem kurdum monitörden tam performans almak istiyorum. AMD ekran kartı kullanıyorum. Bana destek olursanız çok...
  8. T

İnceleme ROG Strix 2.4 GHz 7.1 İncelemesi

beyler bende aynı kulaklığı kullanıyorum en iyi ayarı armory creator'da eq ayarı ''DÜZ'' olacak microsofttan dts sound unbound yazılımını satın alıp aktif ediyorsunuz. ses profili olarakta rog strix go'yu seçiyorsunuz bu kadar.
  9. T

Dell S2522HG vs Samsung Odyssey G4

Yorumların hepsini okudum kimse yardımcı olmamış arkadaşa herkes tartışma peşinde :D
  10. T

🔥İndirim Dareu A950 Pro Mouse | 3395 Sensör | 55g | PBT Butonlar| Kailh GM 8.0 | 1200 TL

G703 den buna geçtim Palm tutuşa uygun bir mouse dimi hocam dün biraz kullandım g703 kadar rahat edemedim sanırım alışmam lazım biraz. elim 19.5x10 cm 1703927111 144hz bir monitör kullanıyorum gerek var mı 4000 hz raporlama kullanmaya hocam ? 1703927247 Pro olanı aldım içinden bir dongle çıktı...
  11. T

İnceleme TR'DE İLK - DAREU A950 PRO MG ALLOY Oyuncu Faresi

Kıvanç hocam siz ne şekilde tutuyorsunuz ve hangi mouse’u kullanıyorsunuz acaba ?
  12. T

İnceleme TR'DE İLK - DAREU A950 PRO MG ALLOY Oyuncu Faresi

a950 den devam hocam çok rahatsız etmedi ama alışmam lazım.
  13. T

İnceleme Razer Barracuda Pro Alacaklar Di̇kkat!

mikrofonu çöp bir kulaklık
Geri