TonyukukEpic isimli üyenin son içerikleri

1. T

anakartımın kaç mhz ram desteklediğini nasıl öğrenirim

tamamdır teşekkürler herkese
  2. T

teşekkürler xmp kapatmıyorum o zaman max verdiği kadar kullanıyorum birt problem olmaz değil mi ? yoksa kapatayım m ı xmp i
  3. T

ramlerimim xmp sini etkinleştirdim ve 3200 mhz olarak kullanıyorum. anakartımın kutuusunda ise memor 2133 vs gibi yazılar gördüm. anakartım max 2133 mhz mi destekliyor demek bu, tekrar xmp i kapatmalı mıyım (açmadan önce 2133 kullanıyordum) ya da anakartımın max kaç ram mhz destekldiğini nasıl...
  4. T

En uygun fiyatlı ses gecikmesi olmayan Bluetooth kulaklık

Oyun müzik fark etmez ama oyun olsa daha iyi olur ve kulaküstü 1636987039 Tamam teşekkürler
  5. T

Kulaküstü pc için oyun müzik fark etmez ama oyun olsa daha iyi olur 1636986974 Evet
  6. T

Arkadaşlar uygun fiyatlı ses gecikmesi olmayan veya minimum seviyede olan bir kulaklık önerir misiniz. İdarelik olacağı için çok kaliteli bir marka veya malzeme olmasına gerek yok ses kalitesi iyi olsun yeter ve gecikme olmasın. Mikrofonu kötü olsa da olur hiç olmasa da olur.
  7. T

Vga çıkışlı eski monitörü pc ye taksam sorun olur mu ?

Peki hdmi bulayım o zaman
  8. T

Bir zarar vermezse takıyorum o zaman
  9. T

Dönüştürücü almadan anakarta taksam ?
  10. T

Elimde eski model vga çıkışlı bir monitör var ve yeni monitör alana kadar sistemime takmak istiyorum. Sistemim i5-10400f rtx3060 anakart asus prime h410m-k r2.0 sistemime bir zarar verir mi ya da takmasam daha mı iyi olur ? (Dönüştürücüm yok)
Geri