Toprak Çınar isimli üyenin son içerikleri

1. T

IPhone'dan Xiaomi T15 Pro'ya geçilir mi ?

Yaklaşık 5,5 yıldır iPhone 11 kullanıyorum 10 yıldır da iPhone'dan başka bir telefon kullanmadım. Artık batarya ömrünün azalması ve yavaşlamasıyla yeni bir telefon almaya karar verdim. Başta seçeneklerim arasında iPhone 15 ve Samsung S25 vardı sonrasında aynı fiyat bandında daha iyi özelliklere...
  2. T

Huawei Watch GT 6 mı Apple Watch SE3 mü?

iPhone 11 kullanıyorum. Öncelikle Huawei’nin çoğu alanda (batarya, ekran, antrenman vb.) Apple Watch’tan daha iyi olduğunun farkındayım ama iPhone kullandığımdan dolayı Huawei’nin birkaç özelliğinden faydalanamayacağım ve Apple Watch’un ekosistemi iPhone ile daha uyumlu. Şu anda fiyatına göre...
  3. T

Samsung Odyssey G4 ayarları

nedir son durum hocam
  4. T

Samsung Odyssey G4 renk kayması sorunu

Önceden Samsung Odyssey G3'ün 24" 144Hz VA modelini kullanıyordum. Yakın zamanda Odyssey G4 25" 240Hz IPS modelini alıp ana monitör yaptım diğerini ise yan monitör yaptım. Ghosting testinde hiçbir sorun çıkmadı ama pencere kaydırırken renklerin kaydığını fark ettim. Şu iki videoda derdimin daha...
  5. T

samsung odyssey g4 renk ayarları

reis bende bu konuda çözüm arıyorum ne yaptın çözebildin mi ?
  6. T

Samsung Odyssey G4 sarımsı ekran çözümü

Yakın zamanda ana ekran olarak Samsung Odyssey G4 (25"240HZ-IPS) modeline geçtim. Eski monitörüm olan Odyssey G3(24"-144HZ-VA)'ü ise yan monitör olarak kullanıyorum. Eski olanın renkleri daha bir canlı görünüyor ve yeni olanda sarımsı-yeşilimsi bir ton mevcut, Windows'un gece ışığı filan da açık...
  7. T

10 K Monitör Önerisi

Şuanda aktif olarak Samsung Odyssey G3’ün 24 inç 144Hz modelini kullanıyorum(1080p de). Şuanki kullandığım monitörü Spotify, Discord, YouTube, dizi izleme gibi sekmelerde kullanmak için 2. Monitör yapmak istiyorum. Ana monitör olarak da 27 inç ve minimum 165-180Hz olan oyun için bilindik...
  8. T

Medal'de CS klipleri titrek oluyor

4 aydır medal kullanıyorum hiçbir sorun yoktu. Son 2 haftadır çektiğim tüm CS kliplerinde ekranda titreme oluyor. Oyun içinde hiçbir FPS düşüşü takılma vs. olmuyor. Başka oyunların kliplerinde böyle bir sorun olmazken sadece CS'de oluyor. Çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim.
  9. T

Hyperx Cloud III Wireless ses ayarı nasıl yapılır?

Havit Fuxi h3'ten, Hyperx Cloud III Wireless'a geçtim, uygulamasını da indirdim. Ses için yapmam gereken bir ayar var mı, ses sanki bir tık boğuk geliyor gibi.
  10. T

5500 TL kablosuz oyuncu faresi önerisi

bütçe fazla mı anlamadım ?
  11. T

5500 TL kablosuz oyuncu faresi önerisi

Bütçem maksimum 5000-5500. garip bir istek olabilir ama marka takıntım var biraz. Logitech, Razer, SteelSeries, ASUS gibi bilindik markalardan kablosuz bir mouse arıyorum. Şu anda G305 kullanıyorum ve daha üst segment bir şeye geçmek istiyorum. Öneriniz nedir? Logitech G Pro X Superlight 2...
  12. T

Cyberpunk yeni sistemde çöküyor

hocam 572.83 e geçtim sorun düzeldi. Güncel driver sıkıntılı galiba
  13. T

Yeni sistem sonrası çökme yaşanması

572.83 e geçtim şuanlık bir sıkıntı yok gibi
  14. T

Yeni sistem sonrası çökme yaşanması

i7 11700F'ten R5 7500F'e geçtim. Anakart,işlemci,ram ve yeni ssd takıldı. Performans artışı beklerken çökmeler başladı.(Cyberpunk 2077 ve Marvel Rivals). BİOS ve driverlar güncel,windows update de yok. Powershell ve CMD 'den yaptığım sağlık testleri şu şekilde : Bileşenler : RTX4060+R57500F+msi...
  15. T

Cyberpunk yeni sistemde çöküyor

daha dün format attım(windows 10) .Windows için update yok ama biosa bakmadım. ona nereden bakabilirim
Geri