toprakgureli isimli üyenin son içerikleri

1. toprakgureli

rx 6800 furmark testim

ama csde bu kadar düşük performans gösterme sebebi ne ki
  2. toprakgureli

rx 6800 furmark testim

1920 1080 1714261265 gta 5 de full ayarlarda 2k da 80 120 arası alıyor sistem bu arada
  3. toprakgureli

rx 6800 furmark testim

http://www.3dmark.com/3dm/110875062?key=ySWJ-AzYR1pvUGCrmXUQuw
  4. toprakgureli

rx 6800 furmark testim

arkadaşın dediği 3dmark üzerinden yapsam uygun mudur
  5. toprakgureli

rx 6800 furmark testim

xfx rx 6800 aga yani bana önerin tam olarak nedir teşekkürler bu arada
  6. toprakgureli

rx 6800 furmark testim

3070 garanti olarak gitti muadili olmadığı için alternatif bir kart olmadığı için rx 6800 gönderdiler ryzen 5 5600 işlemci ile cs2 de aldığı performans aşırı düşük. 180 - 250 zorlarsan 300. Atölye haritalarında 400 500 oluyor. Sorun şu, zamanında aynı sistemi topladığım arkadaşım (ekran kartı...
  7. toprakgureli

Silindi

Silindi
  8. toprakgureli

Laptop 60HZ Problemi

Silindi**
  9. toprakgureli

işlemci değiştirdim donma ve fps düşüşü yaşadım

Tamamdır, dediğim uygulamayı indirin ve işlemci ile ilgili sonuçları tarafıma lütfen iletin.
  10. toprakgureli

İşlemci için herhangi bir soğutma kullanıyor musunuz, sıvı soğutma vb. Güçlü bir işlemci olduğu için ne olursa olsun soğutma şart. Derece gayet normal. Opsiyonel sebebi öğrenmek için şöyle bir şey önerebilirim: İşlemcinin durumunu öğrenmek için alternatif birkaç uygulama var bu uygulamaların...
  11. toprakgureli

İşlemcin ekran kartını destekliyor darboğaz şüphem yok oldu. İşlemci sıcaklığını oyun oynarken kontrol edebilir misiniz, oyun dışında problem yaşıyorsanız genel bir sıcaklık kontrol edin. 1671823850 Değerleri benimle paylaşabilirsiniz.
  12. toprakgureli

Ekran kartınız nedir, ara sıra takılma hissiyatlari oluyor mu
  13. toprakgureli

Laptop 60HZ Problemi

Arkadaşlar selam, Casper Nirvana f600 laptop'a sahibim. Mevcut bilgisayarın kendi ekranı kırık olduğu için yeni bir monitör aldım. Gigabyte G24F-2. Ancak maksimum 60HZ destekliyor, HDMI ile bağlanıyorum. Bazı arkadaşlarım sadece 2.ekran seçeneği seçmeni söylediler ancak sonuç yine aynı...
  14. toprakgureli

Ekran Kartı Monitör Hertz Uyumu

valla 60hz üstüne çıkmıyo monitör aşırı can sıkıcı
  15. toprakgureli

Ekran Kartı Monitör Hertz Uyumu

Gt940mx ekran kartım var, 180hz monitör alıyorum ilerleyen vakitlerde sistem toplicam. Malum ekipmanları erkenden toplamak daha mantıklı geldi, dün 4k monitör bugün 7k olmuş en basit örnek. Ekran kartım ile monitör hertz arasında bir desteklememek gibi bir problem olabilir mi?
Geri