TOPRAKx isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kızla nasıl konuşurum.

kankacım öncelikle sakin oluyorsun. ufak ufak şakalar yap güldür kızlar kendini güldüren erkekleri severler. ortak konular bulmaya çalış hafiften yürü niyetini anlasın. lovebombing ghosting karatoprak
  2. T

Pc Geldi Açtım Ayarları Ne yapmam gerek

Ekran panelinde sıkıntı var gibi gözüküyor
  3. T

Pc Geldi Açtım Ayarları Ne yapmam gerek

Driverları kur
  4. T

120 kya motor tavsiyesi

Kaç defa düzelttirdik cf den neler çektim bir bilsen en son 3 kere blok yedi hurdaya ayırdım
  5. T

120 kya motor tavsiyesi

3 yıl nk250 kullandım ve gruplarında bulundum bizzat kendimde şahit oldum clx250 de bir yağmur yağdığında sensörden hata kodu veriyor sürekli düzelmiyor silinse de bir sonraki yağmurda tekrar aynı ve debriyaj balatası çabuk bitiyor ve yaptırınca tutmuyor.
  6. T

120 kya motor tavsiyesi

debriyaj yiyor sürekli bu bütçeye bulabileceğin çok sınırlı motor var garantisi olan bir nk250 alabilirsin ama garantisi yoksa hiç bulaşma cf grubuna sürekli masraf açar. onun dışında ns200 parçaları daha ucuz her yerde var ama görüntüsü nk250 kadar iyi değil başka da pek seçenek yok diğerleri...
  7. T

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

aga girdim yorumları okudum ve aldım ne oldu bende anlamadım hayır evde 2 tane kulaklık var zaten 2 daha alıp süs diye koyucam heralde
  8. T

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

İhtiyacım olmamasına rağmen 2 tane aldım burası cebimi bitirdi :)
  9. T

Motosiklet Seçimi İçin Yardım!

rs200 her yerinden farklı bir ses gelen motor grenajları gıcırdıyor. mt25 al 24-25 al kolay satarsın cc yükseltirken
  10. T

Motosiklet Seçimi İçin Yardım!

Dostum 3 yıl cf'ye bindim sürekli servise gidicem parça peşinde koşturucam millette muhatap olucam diyorsan cf al. bajaj ns200 bayiden çıktın motorda bir sıkıntı çıktı döndün geri garanti kapsamı yok diyecek sende paşa paşa cebinden yaptırıcaksın. yeni başlıyorsan bu motorları 2.elden alman...
  11. T

Öneri R5 3600 İşlemci İçin Soğutucu Önerisi?

Sizce ısındığı için mi kapanıyor başka herhangi bir sorun var mı oyun oynarken bide video izlerkende kapanıyormuş r5 3600 1050ti 16 gb ram psu'dan diyen çok 600 watt gayet yeterli
  12. T

bakımları kendim yapıyorum kötü bir thermal macun kullanmadım Arctic MX-4 Termal Macun kullanıyorum. ama stok soğutucuyla nedense 90 civarı gördü yaptığım test occt testiydi 90 dereceye geldiği gibi pc kendini yeniden başlattı. bütçe 1000 lira civarı
  13. T

Merhaba, Kardeşime yakın zamanda bilgisayar dizdim r5 3600 işlemcisi var dün abi oyunu açıyorum 2 dk sonra bilgisayar kapanıyor dedi. bende test yapayım dedim işlemci stok soğutucusu var teste soktuğumda 90-92 dereceye geldi işlemci sıcaklığı ve bilgisayar kapandı. fazla pahalı olmayan bir...
  14. T

En fiyat / performans yemek nedir?

makarna-yumurtalı ekmek ( hem doyurucu hem ucuz) - tost yanına çay - sandviç
  15. T

Beden böyle hissediyorum

bu eleman her hafta cins cins konular acıyor
Geri