3 yıl nk250 kullandım ve gruplarında bulundum bizzat kendimde şahit oldum clx250 de bir yağmur yağdığında sensörden hata kodu veriyor sürekli düzelmiyor silinse de bir sonraki yağmurda tekrar aynı ve debriyaj balatası çabuk bitiyor ve yaptırınca tutmuyor.
debriyaj yiyor sürekli
bu bütçeye bulabileceğin çok sınırlı motor var garantisi olan bir nk250 alabilirsin ama garantisi yoksa hiç bulaşma cf grubuna sürekli masraf açar.
onun dışında ns200 parçaları daha ucuz her yerde var ama görüntüsü nk250 kadar iyi değil başka da pek seçenek yok diğerleri...
Dostum 3 yıl cf'ye bindim sürekli servise gidicem parça peşinde koşturucam millette muhatap olucam diyorsan cf al. bajaj ns200 bayiden çıktın motorda bir sıkıntı çıktı döndün geri garanti kapsamı yok diyecek sende paşa paşa cebinden yaptırıcaksın. yeni başlıyorsan bu motorları 2.elden alman...
Sizce ısındığı için mi kapanıyor başka herhangi bir sorun var mı oyun oynarken bide video izlerkende kapanıyormuş
r5 3600
1050ti
16 gb ram
psu'dan diyen çok 600 watt gayet yeterli
bakımları kendim yapıyorum kötü bir thermal macun kullanmadım Arctic MX-4 Termal Macun kullanıyorum.
ama stok soğutucuyla nedense 90 civarı gördü yaptığım test occt testiydi 90 dereceye geldiği gibi pc kendini yeniden başlattı.
bütçe 1000 lira civarı
Merhaba,
Kardeşime yakın zamanda bilgisayar dizdim
r5 3600 işlemcisi var dün abi oyunu açıyorum 2 dk sonra bilgisayar kapanıyor dedi.
bende test yapayım dedim işlemci stok soğutucusu var teste soktuğumda 90-92 dereceye geldi işlemci sıcaklığı ve bilgisayar kapandı.
fazla pahalı olmayan bir...