toret_to isimli üyenin son içerikleri

1. toret_to

9800x3d Rtx5080 850w 80+ Psu Değiştirsem mi?

Şu an seramik kondansatör ve kapasitör krizi var japonyada, bulamıyorlar ve bu yine fiyatlara yansıyacak aklınızda bulunsun
  2. toret_to

9070xt Alınır mı? Alınmazmı

24 pinli anakart kablon mesela çok uzaktan geliyor onu bir üstteki boş alandan anakarta uzatabilirsin, sonra şöyle kablo düzenleyiciler var onlardan kullanabilirsin.
  3. toret_to

hahahaha demek farkettin onu. onun sebebini anlatayım: ekran kartı çok büyük ve sıvı soğutmanın boru hatları aşağıdan çıkıyor arcticte, kartı alırken buna dikkat etmemiştim, hatta ilk başlarda elimde MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW kasa vardı onunla alakalı sanıp kasa olarak ARCTIC Xtender VG Black...
  4. toret_to

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT AORUS ELITE ile Taichi arasında çok gittim geldim ama taichi de soğutma ve ışıklandırma daha iyi diye onu seçtim. Sağol bu arada beğendiğine sevindim.
  5. toret_to

6 aydır Asrock Taichi Radeon RX 9070 XT kullanıyorum, hiçbir problem ile karşılaşmadım, parasını tek kuruşuna kadar hak eden bir kart. Bu driverlar arızalı şu bu laflarını bırakmalılar bence. 5070TI'a denk bir kart ama daha ucuz, eğer render almayacam sadece oyun oynayacam birde desktopta...
  6. toret_to

🔥İndirim İntel ARC B580 En Uygun Fiyat 10.999

indirim GG olmuş
  7. toret_to

Crucial 2TB T700 12400MB/11800MB PCIe Gen5 8712 TL

bu indirim çıkmıyor bende siteye giriş yapmama rağmen
  8. toret_to

MSI SPATIUM M450 PCIe 4.0 NVMe M.2 500GB SSD 899 TL

970 Evo plus 3500 MB/s okuma ve 3300 MB/s yazma özelliğiklerinde yani daha hızlı MSI'a göre.
Geri