Torintosa isimli üyenin son içerikleri

1. Torintosa

Yardım Güç kaynağım bozuldu bilgisayarım açılmıyor

Teşekkürler🙏
  2. Torintosa

Garansi yok maalesef 1732046474 Haklısınız hocam ama şuanda bununla hem ekonomik hemde mental olarak uğraşıcak gücüm yok.
  3. Torintosa

Merhaba arkadaşlar olayı kısaca anlatmam gerekirse bundan 2 gün önceye kadar hiçbirsorun yoktu sonra evde kısa zamanlı bir elektrik kesintisi yaşantı ve bu kesintiden sonra bilgisayarımı birdaha açamadım kasanın düğmesine nekadar bassamda lakin hiçbirşekildr tepki yok ne fan çalışıyor ne ekran...
  4. Torintosa

IOS Iphone 11 cihazıma nasıl ipa kurabilirim ?

Efendim gerçekten inanılmaz zekisiniz yani bu yorumu yapabilecek zekasyı nerden buldunuz. Hayretler içerisindeyim 1731756186 Teşekkürler
  5. Torintosa

IOS Iphone 11 cihazıma nasıl ipa kurabilirim ?

Merhaba arkadaşlar telefonuma capcut proyu yüklemek istiyorum ipa olarak iniyor telefonuma nasıl ipa uygulamaları kurabilirim. (jailbreak olmadan tabikide)
  6. Torintosa

Öneri Hikayesiz Oyun önerirmisininiz ?

Teşekkür ederim hocam iniyor :)
  7. Torintosa

Teşekkürler hocam yakın cevrem oneriyordu fakat zor haberin olsun demişlerdi sizcede zormu ?
  8. Torintosa

Ortaokul/lise yaşadığınız komik aksiyonlu saçma olaylar

Telefonun ve tabletin yasak olmadığı okula uno getirdim diye disipline gittim.
  9. Torintosa

Yani onlime olmazsa daha iyi olur ama yinede söyleyin siz
  10. Torintosa

Merhaba hikayesiz yada hikayesi çok önemli olmayan bir oyun önerir misiniz? açık dünya olabilir mesela tüm önerilere açığım sallayın gitsin. He birde sistemim : Rx6400 | Ryzen 3 1200 | 16gb ram
  11. Torintosa

Multi Theft Auto oynanırmı ?

hocam nasıl giriliyor ona
  12. Torintosa

Yardım X-Men izleme sırası nedir ?

X-Men izleme sırasını söylermisiniz
  13. Torintosa

Multi Theft Auto oynanırmı ?

Sorum kısa ve öz Multi Theft Auto yani kısaltmasıyla MTA oynanırmı ? siz oynadınızmı düşüncelerinizi beklerim
  14. Torintosa

Trendyol express,siparişim ne zaman gelir?

Merhaba dün trendyoldan evime yakın bir pudo noktasına bir ürün sipariş ettim. Bugün kargoya verildi sizce yarına gelirmi yoksa pazar olduğundan pazartesiye sarkarmı ?
  15. Torintosa

Klavye ve Mouse önerir misiniz??

evet sonradan farkettim
Geri