valla hocam olur aslında illa ekran kartı olmasınada gerek yok benim attıgım pc ile aynı performansı versin illa aynı fiyat olmasına gerek yok aynı performanslı sistem normalde kaç k ya geliyor
1738785732
hocam peki bu sistemin aynısı ekran kartsızda olur mu aynı performansı verir mi ekran...
evet resmi bir iş yeri için gerekiyor sistem o yüzden 2.el olmaz yani 0 dan bir site üzerinden aynı performansı verecek sistem öneriniz var mıdır
1738782959
hocam monitörü hallederimde kasadan çok fazla anlayamıyorum önerebileceğiniz aynı performansı verebilecek kasa var mıdır
merhaba arkadaşımın babası ofisine bilgisayar alacakmış aşşağıya bi liste bırakıyorum çok fazla geldi bana uygun mu yoksa fazla mı eğer fazlaysa lütfen rica ediyorum aynı performansı gösterecek kasa toplayabilir misiniz teşekkürler.
1738782213
merhaba masanın aşşağısında kasam var gamepadi bağladım birbirlerine yakın olmalarına rağmen hafif gamepadi sola çekince bağlantı çok zayıflıyor ne yapmam lazım
merhaba arkadaşım kerkükte yaşıyor 400 dolar bütçesi varmış oyun oynuyor xbox series s konsolu var ona göre güzel kaliteli bir monitör önerir misiniz teşekkürler
merhabarl 1000 tl ye kadar bu tabanla uyumlu https://www.whatgeek.com/products/leobog-hi75-wired-aluminum-diy-kit?variant=43990183608573 switch arıyorum fakat birkaç switch önerdi arkadaşlar 23 şubatta teslim tarihi diyor çok geç geliyor yani acaba daha hızlı gelen sitelerden switch önerir...