TorkLu isimli üyenin son içerikleri

1. TorkLu

Ofis için bilgisayar kasası

valla hocam olur aslında illa ekran kartı olmasınada gerek yok benim attıgım pc ile aynı performansı versin illa aynı fiyat olmasına gerek yok aynı performanslı sistem normalde kaç k ya geliyor 1738785732 hocam peki bu sistemin aynısı ekran kartsızda olur mu aynı performansı verir mi ekran...
  2. TorkLu

evet resmi bir iş yeri için gerekiyor sistem o yüzden 2.el olmaz yani 0 dan bir site üzerinden aynı performansı verecek sistem öneriniz var mıdır 1738782959 hocam monitörü hallederimde kasadan çok fazla anlayamıyorum önerebileceğiniz aynı performansı verebilecek kasa var mıdır
  3. TorkLu

hocam peki sizin önerebileceğiniz hazır sistem var mıdır ofis için yukarıda attıgım sistemle aynı performansı verecek
  4. TorkLu

merhaba arkadaşımın babası ofisine bilgisayar alacakmış aşşağıya bi liste bırakıyorum çok fazla geldi bana uygun mu yoksa fazla mı eğer fazlaysa lütfen rica ediyorum aynı performansı gösterecek kasa toplayabilir misiniz teşekkürler. 1738782213
  5. TorkLu

40 bin tl her şey dahil bilgisayar lazım

tek tek toplamaya kalksak fiyat çok yükselmez değil mi ? sizin önerdiğiniz var mı 32 33k toplama kasa
  6. TorkLu

önerdiginiz bir hazır sistem var mıdır acaba
  7. TorkLu

merhyaba 40 bin tl ye monitör kasa mouse klavye kulaklık öneriniz var mı
  8. TorkLu

30k 40k arası laptop önerisi

hocam 42 biraz aşıyor daha uyguna var mı acaba
  9. TorkLu

30k 40k arası laptop önerisi

30k 40k arası güzel laptop önerileriniz var mıdır
  10. TorkLu

PS5 gamepad bluetooth etki alanı

merhaba masanın aşşağısında kasam var gamepadi bağladım birbirlerine yakın olmalarına rağmen hafif gamepadi sola çekince bağlantı çok zayıflıyor ne yapmam lazım
  11. TorkLu

Çözüldü✓ ps5 gamepad aldım orijinal oldugunu nasıl anlarım

https://ty.gl/6eiv3vzjb7
  12. TorkLu

Çözüldü✓ ps5 gamepad aldım orijinal oldugunu nasıl anlarım

ps5 gamepad aldım orijinal oldugunu nasıl anlarım 2750 tl ye aldım
  13. TorkLu

400 dolar bütçe monitör

merhaba arkadaşım kerkükte yaşıyor 400 dolar bütçesi varmış oyun oynuyor xbox series s konsolu var ona göre güzel kaliteli bir monitör önerir misiniz teşekkürler
  14. TorkLu

Asus tuf vg249q1a modeline monigör standı

Bende asus tuf vg249q1a monitörü var acaba bu monitöre güzel bi monitör standı önerir misiniz
  15. TorkLu

klavye için switch lazım (hızlı gelen)

merhabarl 1000 tl ye kadar bu tabanla uyumlu https://www.whatgeek.com/products/leobog-hi75-wired-aluminum-diy-kit?variant=43990183608573 switch arıyorum fakat birkaç switch önerdi arkadaşlar 23 şubatta teslim tarihi diyor çok geç geliyor yani acaba daha hızlı gelen sitelerden switch önerir...
Geri