Merhaba dostlar,
Steam yeni fiyat politikasını uygulamadan önce alınabilecek oyunlar önerebilir misiniz?
Hepimiz faydalanalım.
Saygılarımla...
(Kendimce ufak bir liste yaptım)
Samsung ile iletişime geçtim yardımcı oldular. Telefonu fabrika ayarlarına geri çevirdim düzeldi. Telefon kendini yeniden başlatmadan hemen yapmanız gerekiyor bende bu şekilde idi
Merhabalar nedenini anlamadığım bir şekilde telefon durduk yere kendini defalarca yeniden başlatıyor ve pili aşırı tüketiyor ısınıyor. Ne yapabilirim garantisi bitti. Yazılımsal olarak çözüm yönünde önerileriniz varsa denemek istiyorum elimden geldiğince. (Hard reset atmama izin vermiyor hata...
Anladım teşekkürler ederim bilgileriniz için.
Bu ürün uygun mudur? CL değeri 40
https://www.hepsiburada.com/kingston-fury-beast-32gb-2x16-5200mhz-ddr5-cl40--masast-ram-kf552c40bbk2-32-p-HBCV000013GK3G?url_src=and-product-detail
Mhz olarak 5600 aynı serinin 6000mhz cl30 veya cl32 modeli var. Onları almak daha iyi olur mu aradaki mhz ve cl farkı hissedilebilir mi? Çok bilgim yok.
Merhabalar bütçem 3500 TL dir. Lakin daha iyisi varsa arttırma yapabilirim.
Anakart Gigabyte B650m DS3H 6400Mhz
İşlemci Ryzen 5 7600
Kasa Corsair 400d Airflow
Yukarıya max 280mm olduğu için 280mm olursa daha iyi olur benim için.
Bu doğrultuda sıvı soğutucu tavsiyesi istiyorum.
Saygılarımla...
Merhaba, 37.000TL ile sadece kasa önerisi istiyorum. İleriye yönelik olmasını açısından DDR5 bir sistem ve Intel-NVIDIA ikilisini kullanmak istiyorum. Amacım oyunların grafik detaylarını görmek kasmadan oynamak istiyorum hep kasarak oyun oynadım bir kere de zevkine varmak istiyorum. Kodlama ve...
Merhabalar 34.000TL bütçem var 1 ve 2 bin kadar daha artırma yapabilirim tavsiyelerinize göre. Amacım kaliteli oyunları kasmadan donmadan oynamak istiyorum. İleriye yönelik bir sistem DDR5 olursa daha iyi olur. İşlemci ve ekran kartı da AMD olursa iyi olur benim için. Şimdiden teşekkür ederim...