torquehp isimli üyenin son içerikleri

1. T

Öneri Kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

Qcy ht07 arcbuds , videoyu sonuna kadar izleyin çok ucuz fiyata 2. olumş kulaklık. Bu konularda he pbu kanalın videolarını inceleyin abone olun.
  2. T

Rtx 5060 ti rtx 4070 ti rtx 4070 super hangisi

pcie 3.0-4.0-5.0 kıyas videosu izledim aynı gpu da ayıp %1-2 idi. ama benim düşündüğüm daha düşük bir gpu modeli olacak ve muhtemelen x8 olacak öyleyse kaybım daha büyük. r5 5600 ve rx 6700 10gb (ps5 gpu su) sistemim var. Anakar baz a520 mh yani pcie 3.0. Sizce sadece gpu değiştirip nvidia ya...
  3. T

Rtx 5060 ti rtx 4070 ti rtx 4070 super hangisi

Teoriniz gerçekle örtüşmüyor 1fps fark var PCIe 3.0 ile 5.0 arasında. nebi akgünden bakabilirsiniz. 1748810019 veriyolu kırpılması x16 değil de x8 , x4 lük kısmını kullanması oluyor değil mi ? rx 6500 xt de vardı bu sorun sanırım. Başka hangi kartlarda var ?
  4. T

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 23.999 TL

Gelecekten bildiriyorum s25 düz 46500₺ en ucuzu , hem de 128 gb , baya kötü tahminde bulunmuşsunuz :)
  5. T

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

Merhaba ben de tecrübemi paylaşmak isterim. R5 5600 ve stok soğutucu kullanıyordum. Düşük bütçem nedeniyle buradaki birçok kişinin aksine tek kuleli , 4 borulu, 12cm fanlı ,799₺ fiyatlı “ Thermalright Assassin X 120 Refined SE White” modelini aldım. 3-5 derece ısıtmanın olmadığı kış vakti odamda...
  6. T

🔥İndirim Thermalright İndirimleri

Merhaba ben de tecrübemi paylaşmak isterim. R5 5600 ve stok soğutucu kullanıyordum. Düşük bütçem nedeniyle buradaki birçok kişinin aksine tek kuleli , 4 borulu, 12cm fanlı ,799₺ fiyatlı “ Thermalright Assassin X 120 Refined SE White” modelini aldım. 3-5 derece ısıtmanın olmadığı kış vakti odamda...
  7. T

Çözüldü✓ ZALMAN CNPS14X HAVA SOĞUTUCU LGA 17000 UYUMLULUK

Merhaba. AM4 sokete uyar mı nasıl yapabilirim ? Açıklamalarda am3 ve am3+ uyumlu diyor , am4 ten önce üretilmiş bir ürün.
  8. T

Hype'a Kapılmadan Doğru Monitör Seçmek İstiyorum. Kafam Karışık.

Up yardımcı olacak kimse yok mu ?
  9. T

Up. Bu arada sistemim R5 5600 ve RX 6700 10gb. Kimisi 1080p sistemi diyor kimisi 2k sistemi diyor.
  10. T

Merhaba. linkte görmüş olduğunuz monitörü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum : https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-eg241ypbmiipx.html Yıllarca laptop kullandım, daha sonra masaüstüne geçtim. Telefonlarım ve laptobum hep ips olduğu için, oyun ve film beraber tüketeceğim için ve kontrast oranı...
  11. T

Sizce şuana kadar yapılmış en f/p sistem hangisiydi ?

İhtiyacınız olmadığı halde mi alırsınız ? Ticaretini yapmak için ?
  12. T

21.000 ₺ Oyun Dışı Hazır Sistem-Monitör Tavsiyesi

Merhaba . Arkadaşıma hazır sistem bakıyoruz kendisi günde 17 saatten fazla bilgisayara bakıyor. Kripto ile uğraşıyor. Bazı durumlarda saniyelerle yarıştığı için bilgisayarın takılıp donmaması önemli bir istek. Güçlü işlemciye sahip olsun gerektiğinde parça güncellemeyi müsait önü açık olsun...
Geri