Dostum öyle bir durum olmaz oyun daha yeni çıktı ve false - positive tam olarak yaşanmış olabilir . Steam o oyunları ağır bir durumdan geçiriyor ondan dolayı sorun yok keyifli oyunlar .
çok sağol ama tedirginim çünkü bazı ünlüler oynuyo 1m abonesi var ama ben yinede tedirgin oluyorum çünkü 1 kitle gamejolt virüslü derken bir kitle değil diyo ne yapıcağımı bilemiyorum
Ben GameJoltdan Oyun indirdim granny recaptured . Ama virüstotal onun virüslü olduğunu söyledi normal tümünü taratınca sorun yoktu ama dosyalarını tek tek taratınca virüs olduğunu söyledi.
https://www.virustotal.com/gui/file/456a9da665f30a4fe1d4dce29a2dc304a273f2752d041acf3135bd74d1e2c365...
Dostum virüs total bile attım sadece false - positive mi onu söylemen yeterli trip atmana gerek yok
1731414736
teşekkür ederim yardımın için
1731416735
Başka birisi daha göz atabilir mi ?
oyunu direkt tarattığımda sorun çıkmıyo ama dosyalar tek tek taratınca virüs çıkıyo false - positive değil mi ?
1731412582
Bu dosyadan bir tane daha dosya tarattım ve bunda da virüs çıktığını söylüyor false - positive gibi gözüküyor öyle mi ...
Ben GameJolt sitesinden Granny Recaptured indireceğim ama virüs çıkar mı ? Oyun dosyasını oradan indirip bakar mısınız ?
Dosyasınıda atıyorum ben bi ara dosyaları tek tek tarattığımda virüs çıktı o virüs çıkan dosyanın virüstotal linkide burada ...