tospaemre isimli üyenin son içerikleri

1. tospaemre

Call of duty modern warfare türkçe yama

dostum emin değilim ama sanırsam call of duty serisinin yeni oyunları çok büyük olduğu için oyun dosyalarına erişmek kolay olmuyor.ben de yama aradım 1-2 saat boyunca ancak bulamadım.bence bu sebepten ötürü piyasada hiç yama yok
  2. tospaemre

Gta 5 enhanceddaki arabamı nasıl legacye aktarabilirim

selam dostlar gta 5 enhancedda aldıgım arabayı legacyde göremedim nasıl geçirebilirim
  3. tospaemre

Minecraft mod yükledim oyun çöküyor

Beyler minecraft mod dosyası yaptım kendime bütün modlar dogru şekilde çalışıyor ancak do a barrel roll modunda bir sıkıntı var.Sıkıntı şu ki ben envanterden elitranın oldugu slotun yerini değiştirmek için mouseyi elitranın üzerine götürdüğüm zaman oyun crash veriyor ancak /give komutu ile...
  4. tospaemre

Valorant VCT ve Champions setleri ne zaman gelir

Onceki senelerde ozel koleksiyonlarin sadece bir parcasini almistim,bu sene direkt olarak iki setinde tamamini almayi dusunuyorum.Bu setler ne zaman geliyor acaba?
  5. tospaemre

CRU'dan çözünürlük ayarlamayı deneyip siyah ekranda takıldım

beyler ben cru'dan özel çözünürlük ayarlayacaktım.ilk çözünürlüğü ayarladım ve hertz rate kısmına bilgisayarımın asıl hz rate'i olan 144 ü girdim,onaylayıp restart attıktan sonra çözünürlük geldi.daha sonra ikinci çözünürlüğü yapmak için bu sefer farklı değerler girip yine hertz rate kısmına 144...
  6. tospaemre

Marvel Spider-Man Remastered Türkçe Yama

Arkadaşlar selam fazla dolandırmadan konuya girmek istiyorum.Normalde daha öncedende türkçe yama kurup çift tıkla hallettigim oyunlar çok oldu ve her seferinde rar dosyasından 2-3 tane dosyayı alıp oyun dosyasındakilerle değiştiriyordum.Ancak spider man remasteredda böyle olmadı.Bir kaç yama...
  7. tospaemre

Beyler arkadaşımla steamden indirimli veya ucuz oyun arıyoruz

kanka simdi bu siteye baktımda normalden daha ucuza satıyorlar.Buradan aldıgım oyunlarla online girebiliyor muyum acaba yoksa offline hesap mı
  8. tospaemre

beyler laptop klavyemdeki tuş calısmıyor

beyler kısaca özetleyeceğim benim laptop klavyemdeki windows tuşum çalışmıyor ama başka bir klavye takıp onu kullandıgımda o klavyedeki tuş çalışıyor.Acaba tuşum mu bozuldu driver mi eski tam anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
  9. tospaemre

beyler steamde ödeme yaparken fazladan para alıyor?

beyler simdi ben 5.79 dolarlık oyun alacagım steam hesabımdada 1.40 dolar var hali hazırda. oyunu almaya çalışırken hem oyunun kendi ücreti olan 5.79 doları alıyor hemde hesabımdaki 1.40 doları alıyor kısacası fazladan ödeme alıyor bu sorunu nasıl düzeltirim?
  10. tospaemre

Dying light görevler gözükmüyor

Dying light 1'de arkadaşımla online oynuyoruz görevlerin yazılı oldugu yerde onda yapacagımız görev yazarken bende sadece prim görevler yazıyor kısacası arkadaşım ana görevleri görüyor ama ben göremiyorum nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
  11. tospaemre

steam ödeme yapamıyorum

şimdi dostum şöyle söyleyeyim, ben 5 doları kartıma zaten atmıştım. şuanda senin dediğin sanal kartı açıp ona para atmayı denedigimde ininal plus üyesi olmam gerektigini söylüyor 1715462833 kısacası olmuyor sanırım
  12. tospaemre

steam ödeme yapamıyorum

ininal kullanıyorum,nasıl yaparım acaba
  13. tospaemre

steam ödeme yapamıyorum

beyler steamde ödeme yapamıyorum hesabımda yeterli bakiyem olmasına ragmen
  14. tospaemre

beyler razer deathadder essential'a makro atamak istiyorum

beyler ben deathadder essential'a makro atayacagım ama şöyle bir makro,örneğin yan tuşun birine basıtımgda aynı anda hem sol click tetiklenecek hemde sağ click tetiklenecek tarzında. programdan yapılıyor mu veya yapılmıyorsa herhangi bir program ile yapabilir miyim acaba?
  15. tospaemre

beyler bu steam hesap olayları ne kadar güvenilir

tamamdır sagol
Geri