tossunpasaa isimli üyenin son içerikleri

1. T

Topladığım sistem sizce uygun mu? Değiştirme öneriniz var mı?

Selamlar herkese, vakit ayırıp fikirlerini paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Epey uzak kalınca bilemediğim diğer bir konu : mesela 5080 de bir sürü marka var , ben bildiğim bir konu olmadığı için genelde Asus msi falan bakmıştım. Ama sizler o bütçeyle 5080 de olur diyince diğer markalı...
  2. T

Çözüldü✓ 100.000 - 110.000 TL Sistem Tavsiyesi

Bende benzer sistemlere bakıyorum ama Epey uzak kalınca bilemediğim diğer bir konu : mesela 5080 de bir sürü marka var , ben bildiğim bir konu olmadığı için genelde Asus msi falan bakmıştım. Ama sizler o bütçeyle 5080 de olur diyince diğer markalı 5080 ler nasıldır ? Alınır mı ? 3-4 sene sonra...
  3. T

bütçe konusunda taksit imkanı olduğu sürece pek sıkıntım yok. ama aklımdan geçen 100k civarı.
  4. T

Herkese selamlar, biraz araştırarak biraz yapay zeka kullanarak bir sistem topladım. En son sistemi 7 sene önce unlostun reklamıyla inventustan hazır sistem almıştım. Gayet memnun kaldım. Ama bu aralar PS5 sarmayınca ve kız arkadaşımdan ayırılınca tekrar bir sistem toplama kararı aldım. 😊...
  5. T

PC toplama konusunda hiçbir bilgisi olmayan birine tavsiyeleriniz.

Vakit ayırıp fikirlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Başka önerisi olan arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.
  6. T

PC toplama konusunda hiçbir bilgisi olmayan birine tavsiyeleriniz.

Selamlar herkese uzun zamandır forumu takip etmeye çalışıyorum abu konu üye olmam için bahanem oldu. En son 7 yıl önce PC toplamıştım. Ardından 2 sene önce PS5'e geçiş yapınca PC kullanmadım çok uzun zamandır. Ama artık PS5 tatmin etmemeye başladı ve fark ettim ki oynadığım oyunlar ağırlıkla CoD...
Geri