tostmakinasigaming isimli üyenin son içerikleri

1. T

100 Bin liralık bütçe

MSI larda ısınma sorunu olmaz degilmi hocam 100 bin lira verip tost makinesi almayalım.Birde ben bunu ünide oda arkadaşlarımdan nasıl sakliyicam
  2. T

100 Bin liralık bütçe

Kusura bakma laptop temizliği Felan hani kaç yılda yaptırabilirim diye sormuştum laptop üni için alicam soğutucu da taşınabilir birşeyler mecbur laptop almak zorundayim
  3. T

Mesajlar nasıl siliniyor?

Yardim ediiiin
  4. T

100 Bin liralık bütçe

Öncelikle merhabalar laptop alışıma az bir süre kaldı bütçem 100 bin hayırlısıyla kısa bir zaman dilimi kaldı bir yıla yakın önerebileceginiz bir şeyler varmı 100 bini laptopamu gömmeliyim yoksa soğutucu, kulaklık tarzı malzemelere ne kadar ayırayım (kulaklık, mouse Inca bir tane var ama çok...
  5. T

Laptopumu herhangi bir şekilde yükseltebilir miyim .

Çok teşekkür ederim yanitlariniz için peki bu değiştirmeyi nerede yapmamı önerirsiniz bilgisayarımı götürebileceğim güvenilir bir tamirci tanımıyorum
  6. T

Laptopumu herhangi bir şekilde yükseltebilir miyim .

Öncelikle merhabalar küçükken birilerine kanıp büyük bir beyaz eşya mağazasından laptop almıştım. AMD A9-9425 R5,5 computer cores 2C+3G , 4 GB ram ,AMD Radeon R5 Graphics 64 MB ekran kartı ve 119Gb bir depolamaya sahip laptopum. Vivabook 15_Asus laptop X540BA diye geçiyor.64x Windows 10...
Geri