1 Senedir severek kullandığım Aerox 3 Wireless mouse um CS2 oynarken çat diye kapandı. Evimde hiç bir yedek mouse alternatifim yok pcyi Steam Big Picture moduna geçirip controller ile kullanacağım. 4-5 ay idarelik bir mouse olsa yeter kullandığım süre içerisinde Aerox 3 ü garantiye göndereceğim...
Yanlış bilgi soğuk hava veya terli su içmek insanı hasta etmez hastalığın geçerli sebepli virüsler , mikroplar ve enfeksiyonlardır. Şunu yaptığınızda maksimum saç nezlesi olursunuz ve saç dipleriniz ağrır uzun vadede daha kötü.
Dediğim gibi cihazı 4-5 ay içinde almayı düşünüyorum en geç bu yaz fakat şimdiden araştırmasını yapmak istiyorumki zamanı geldiğinde paramla rezil olmayayım. 2 sene kadar lenovo kullandım gayet memnundum ısınmadan falan fakat 2. Seneyi geçirdiği gibi ısınma sorunu patlak verdi planlı eskitme...
Peki Hocam bu bütçelere çıkamama gibi bi durumum var pek çok yerde Gigabyte aorus 15 ve 16 veya Acer Nitro 16 gibi modelleri önerenleri de gördüm bunlar hakkında bilginiz var mı
@Overrate Victus derken genel HP markasını da içine almak istemiştim çünkü çevremde kullananların da iyi bir geri dönüşü yok benim için ısınma en büyük problem bunu aşmış bir marka olması lazım. Ayriyetten yapay zekayla haşır neşirim fakat kendi bilgisayarımda çalıştırmıyorum bunun için yapay...
Hocam mouselar konusunda pek bir bilgi birikimim yok kendimde aerox 3 wireless kullanmaktayim. Herhangi bir karşılaştırma sitesinden 8khz i icine katmayarak (Kendi kafanızda yok ederek) ikisini karsilastirabilirsiniz.
3d Modelleme ve Animasyon (Autodesk Maya, Zbrush, Adobe substance) icin laptop önerisi istiyorum. Aynı zamanda video kurgu (Adobe Premiere Pro, Adobe Audition) ve tasarım (Adobe Photoshop , Adobe Illustrator, Adobe Indesign) yapmaktayım ekran önemli benim için. Aynı vakitte arada Elden ring ...
Laptopum 2 senelik daha yeni iki defa macununu değiştirip fan temizliğini yaptım fakat fan hızını arttırmama rağmen yük sıcaklıklarında düşüş asla olmuyor.