Towande isimli üyenin son içerikleri

1. T

Hangi Ekran Kartını Kullanıyorsunuz?

Colorful iGame RTX 5070 Ti Ultra W
  2. T

❌İndirim Bitti! Antec Pcıe 5.0 GPU Riser Kit 3,515 TL

Sağolun hocam, kasanızın dolu gözükmesini isterseniz size tavsiyem ya riser ile dikey takın ya da Asus Rog Herculx marka gpu tutucu kullanın. Birde figür yerine sevdiğiniz bir şey koyarsanız, tadından yenmez. Ben sıvı soğutmaya geçtim yakınlarda artık yeni hali bu şekilde:
  3. T

Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 5600mt/S Cl36 Ram Kit (2x16gb) 22819₺ Amazon

Var. Aynı modelden iki ayrı RAM çoğu zaman birlikte çalışır ama üretim partisi, bellek yongası ve zamanlama farkı çıkabilir. Dual kitler ise birlikte test edilip eşleştirilir; uyumsuzluk ve XMP/EXPO sorunu riski daha düşüktür.
  4. T

Yardım Dell Alienware Aw2725qf Stuck Pixel Sorunu

Hocam her türlü kazanacaksınız ama 4-5 ay daha beklemeniz gerekecek. Çok irite edici şu parlak pixel olayı gerçekten, bana kalırsa ölseler daha iyiydi :D
  5. T

LG'nin parlak pixel politikası farklı o halde. Ben en çok bu sorunu yaşamak istemediğim için Dell'i seçmiştim.
  6. T

Evet, belirli koşullar altında da parlak pixel oluşabilir. Eski Gigabyte monitörümde yalnızca oyun oynarken beliren kırmızı pixel vardı, iade etmiştim. Çünkü panel değişimi haricinde kalıcı bir çözümü yok, yeni bir monitörü de o sürece sokmak istemedim.
  7. T

Kafa gitti varya :D
  8. T

Olurlar. Ama sıralama önemli destek için önce Amazon sonra Dell.
  9. T

Şu an Pazar. Mesai dışındalar yarın sabahtan konuşun Amazon Müşteri hizmetleriyle. Onlar yönlendirme sağlar. Sağlamazlarsa tekrar konuşuruz.
  10. T

Süreç birkaç iş günü sürebilir. Ama her türlü yeşil alandasınız. 2 yolunuz var: 1 ayı geçmediyse Amazon ile direkt iade edebilirsiniz. 2. Garanti süreciyle uğraşırsınız. En kolayı süre dolmadıysa iade ama dezavantajı aldığınız fiyattan daha pahalı olduysa ve tekrar alacaksanız zora sokabilir...
  11. T

Parlak pixel rezil bir şeydir iyi bilirim, Estetik ve göze batma açısından ölü pixelden bile kötüdür. Sırf bu yüzden bu markayı tercih etmiştim. Dell Alienware'nin parlak pixel politikası harikadır. 1 tane bile olsa direkt değişim yapıyorlar. Önce Amazon MH ile iletişime geçin durumu anlatın...
  12. T

❌İndirim Bitti! Zalman S4 Plus + 600w Psu Kasa 1999tl

Megamax 600W eski PSU'mdu. E-Tier bir PSU, bayağı eski bir model; günümüzde kullanılacak bir yanı yok, 3.1 desteği de yok, haliyle. Zalman iyi markadır bu PSU serisi de aşırı kötü değil, Frisby, Gamebooster gibi markalarla karıştırmayın; ancak günümüzde kullanılmamalı.
  13. T

Dünya küçükmüş hocam, aynı kartı ve riseri kullanan 20 kişiden ikisiyizdir.
  14. T

Öyleymiş benim ilk Antec ürünümdü, tavsiye ediyorum. Dikey GPU takma hevesim bittiği için yataya geri döndüm. Bunu da kutusuna koyup kaldırdım.
  15. T

Ekran kartınızın arkasında tuş varsa çıkışı boş olduğundan çok ideal. Yataya geçmeden bu şekilde kullanıyordum sorunsuz. Tavsiye ederim ürünü. Lian Li'den daha iyi gelmişti bana.
Geri