Towande isimli üyenin son içerikleri

1. Towande

Oyun Yapmak İstiyorum Bu Sistem Fazla mı Yeterli mi

Oyun yapmaya yeter de, 150k'yı 5060 Ti sisteme verseydim intihar ederdim.
  2. Towande

Oyun Projem - Depth of Space

Kolaylıklar dilerim.
  3. Towande

Oyun Projem - Depth of Space

Son durum nedir? Şu an elinizde demo varsa denemek isterim.
  4. Towande

Acil Arkadaşlar RX 4060 8 GB Ryzen 7 5700 X Sistem Sorusu

"16 GB ramli 7500f b650 anakart 1 TB ssd kasa" şu an imkanı yok 20kya bulmanın.
  5. Towande

Monitör Ani Beyazlık Çözümü Acil Yardım

Ekran kartın NVIDIA ise ve son güncellemeyi yaptıysan, şu an bu problem var. DDU ile ekran kartı sürücüsün kaldırıp 1-2 sürüm öncesini indirip kur.
  6. Towande

1500-2000 TL Gamepad Önerisi

https://www.incehesap.com/gamepower-asura-kablosuz-beyaz-rgb-tmr-gamepad-2-4g-bluetooth-kablolu-pc-uyumlu-tasima-cantasi-hediyeli-fiyati-87747/?srsltid=AfmBOorOPcqunz7TOfhu2oy6GoImyoTsotrikMki_W5cpbniAbAhLRB9 Bütçeyi biraz arttırabilirsen bunu önerebilirim.
  7. Towande

1 Tane Ölü Piksel Çıktı Ne Yapmalıyım?

İleride takıntı yapmam dersen iade etme. 2 yıl garantisi var, iadeye götürsen bile servis raporuyla uğraşacaksın her ne kadar hakkın olsa bile direkt olarak iade almak istemeyecekler. Ekstra bir monitörün yoksa monitörsüz kalacaksın. Parlak pixel çıkmadıysa, IPS Glow azsa ölü pixel...
  8. Towande

Rog Strix 1000p White Platinum 10.034 TL

Kim dedi Strimer bayıyor diye ya?
  9. Towande

Chatgpt Çöktü: Dünya Genelinde Erişim Sorunu Yaşanıyor!

Yapay zeka platformu ChatGPT ve OpenAI servislerine dünya genelinde erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar sisteme giriş yapmaya çalıştıklarında sunucu hatası ve yanıt vermeme sorunlarıyla karşılaşıyor.
  10. Towande

Yeni Ekran Kartı Aldım Ne Yapmam Lazım

Aynen, DDU ile var olan GPU sürücülerini kaldır. Ondan sonra yeni kart için gerekli olanı yükle. Yalnız bilgisayarda hem NVIDIA hem AMD sürücüsü varsa, ikisi için de toplam 2 kez kaldırma işlemi yapman daha iyi olur. Her bir kaldırma işlemi için restart at. Benim kafam rahat olsun dersen de...
  11. Towande

O yüzden böyle gözüküyor, driver kurmadan CPU-Z indirip gireni de ilk defa görüyorum. https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html Bu siteden Windows Drivers kısmını indirip kurman gerekiyor.
  12. Towande

❌İndirim Bitti! Asus Rog Ryujın Iıı 360 ARGB Extreme Asus Kampanyası ile 12,109 TL

Beyazının 240'lığını kullanıyorum. Bayağı iyi bir indirime girmişti. Ekranı eski retro TV'ler gibi, haberiniz olsun. Boyut açısından sorun yaşatabilir sıkışık bir kasanız varsa.
  13. Towande

Driverlerini kurdun mu?
Geri