Sağolun hocam, kasanızın dolu gözükmesini isterseniz size tavsiyem ya riser ile dikey takın ya da Asus Rog Herculx marka gpu tutucu kullanın.
Birde figür yerine sevdiğiniz bir şey koyarsanız, tadından yenmez.
Ben sıvı soğutmaya geçtim yakınlarda artık yeni hali bu şekilde:
Var. Aynı modelden iki ayrı RAM çoğu zaman birlikte çalışır ama üretim partisi, bellek yongası ve zamanlama farkı çıkabilir. Dual kitler ise birlikte test edilip eşleştirilir; uyumsuzluk ve XMP/EXPO sorunu riski daha düşüktür.
Hocam her türlü kazanacaksınız ama 4-5 ay daha beklemeniz gerekecek. Çok irite edici şu parlak pixel olayı gerçekten, bana kalırsa ölseler daha iyiydi :D
Evet, belirli koşullar altında da parlak pixel oluşabilir. Eski Gigabyte monitörümde yalnızca oyun oynarken beliren kırmızı pixel vardı, iade etmiştim. Çünkü panel değişimi haricinde kalıcı bir çözümü yok, yeni bir monitörü de o sürece sokmak istemedim.
Süreç birkaç iş günü sürebilir. Ama her türlü yeşil alandasınız.
2 yolunuz var: 1 ayı geçmediyse Amazon ile direkt iade edebilirsiniz. 2. Garanti süreciyle uğraşırsınız.
En kolayı süre dolmadıysa iade ama dezavantajı aldığınız fiyattan daha pahalı olduysa ve tekrar alacaksanız zora sokabilir...
Parlak pixel rezil bir şeydir iyi bilirim, Estetik ve göze batma açısından ölü pixelden bile kötüdür. Sırf bu yüzden bu markayı tercih etmiştim.
Dell Alienware'nin parlak pixel politikası harikadır. 1 tane bile olsa direkt değişim yapıyorlar. Önce Amazon MH ile iletişime geçin durumu anlatın...
Megamax 600W eski PSU'mdu. E-Tier bir PSU, bayağı eski bir model; günümüzde kullanılacak bir yanı yok, 3.1 desteği de yok, haliyle.
Zalman iyi markadır bu PSU serisi de aşırı kötü değil, Frisby, Gamebooster gibi markalarla karıştırmayın; ancak günümüzde kullanılmamalı.
Ekran kartınızın arkasında tuş varsa çıkışı boş olduğundan çok ideal. Yataya geçmeden bu şekilde kullanıyordum sorunsuz. Tavsiye ederim ürünü. Lian Li'den daha iyi gelmişti bana.