Hocam zaten düz 16 ya benziyor bence 17 yi 17 yapan şey zaten o geniş kamera çentiği sanki düz 17 17 degilmis gibi geliyor. Ama teknik olarak 15 pm den daha iyiyse ve guvenliyse size güvenip alırım ama son bir soru daha sorayım 16 pro veya 16 pro max bunlari tercih etsem nasıl olur sizce
Valla hocam istanbulda kime sorsam pil 90 37k pil 88 34k diyor sifir bulunca seviniyoruz ne yapalim varsa bi önerinaçığım
1780435652
O konuda skıntı yaratır mı bana ?
1780435695
Sifir olma ihtimali yok mu hocam hiç sizce yoksa 16 veya 17 ye mi yoneleyim
Selamlar biliyorum çok sordum ama ilk defa iphone aliyorum ve içime sinmesini istiyorum internetten bi mağazada i 15 pm yd kapali kutu buldum mağaza bana oldukça yakin şimdi sunu soruyorum ben cihazın seri no ya modele ve imeine bakmam yeterlimi orjinal olup olmadigini anlamak icin ? Bunlar da...
Dostlar acil cevap lazim adam 1 tane getirmis avrupadan 45k fiyati var sizce alinir mi alirken tum herşeyi ne bakacağım merak etmeyin ama bilemedim yinede bi size sorayim dedim
Hocam yurt dışı düşünüyorum ortalama 30-40k arasi
1779992537
Şu an redmi note 12 pro 5g ama iphoneye gecmek istiyorum 16 gozume hos gelmiyor 17 de gereksiz pahali degmez gibi
Herkese hayırlı bayramlar. Şu sıralar androidden iphoneye gecemeyi dusunuyorum başta 14 pro max gozume cok iyi geldi ama hala eski iphone şarj basligini kullaniyormus o yuzden 15 pro al dediler sizce hangisi alinmali 15 pro max bile olabilir arada cok fark varsa
Hepinize selamlar dostlar tahmini 3-4 ay sonra üniversiteye gideceğim ve iktisat bölümü düşünüyorum hem okulda işimi görecek hemde oyun oynayabileceğim bir laptop istiyorum. Tahmini 40-50k bütçem var ve üniye kadar zaman var (indirim falan bekliyebilirim) önerilerinizi bekliyorum şimdiden...
İyi akşamlar vodafondan 240tl 20gb paketim vardi uygulamada bir sonraki ay 520tl gozukuyor . Bu ay aşim yaptim diye 350tl fatura kesmiş fazladan ama paketim neden 520tl oluyor onu anlamadim. Yardimci olun
Selamlar ben 18 yasindayim gecenlerde iq mu merak ettim ve "my.iq" sitesinde bir test yaptim. Bana IQ'mun 123 oldugunu soyledi ama ne kasar guvenebilirim ve gerçeğe ne kadar yakin bilemiyorum varmi aranizda yaptiran ?