toxicwimm isimli üyenin son içerikleri

1. T

Bilgisayar Kasamda Upgrade Yapmak İstiyorum

Hocam bence ekran kartına hiç girme işlemci ye odaklan zaten anladığım kadarıyla rekabetci tarzı oyunlar oynuyorsun daha çok o yüzden ekran kartın seni üzmez en dusuk grafiklerde akar ama işlemcini ve ramini yükseltir isen gayet memnun olursun bence
  2. T

Anakart İşlemci Uyumu

Anakartım msi pro h610m-e işlemcim intel i513600 kf merak ettiğim şey anakartım işlemcimin gücünü kısıtıyor mu çok
  3. T

Sistemimi 2. El Ne Kadara Satmalıyım?

55 e gider rahat sadece kasa
  4. T

Sıvı Soğutucu Tavsiyesi

360 mm lik sıvı soğtucu alcam da bütcem 5k öneriniz varmı
  5. T

Yardım Sıvı Soğutucu Alacam

MSI [H3 id='MSI+MAG+CoreLiquid+A13+360+mm+Beyaz+lemci+Sv+Soutucu+hocam+bunu+almay+dnyorum+ama+bilemedim']MSI MAG CoreLiquid A13 360 mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu hocam bunu almayı düşünüyorum ama bilemedim[/H3]
  6. T

Destekliyor da kasada 2 tane sys fan girişi bı tane CPU fan girişi var bu tane fan kontrolcüsü almam lazımmı
  7. T

Şuanda 120 mm lik sıvı soğutmam var 360 a geçicem ama kablolarda bu değişiklik olur mu yoksa 120 mm lik gibi aynı kabloları aynı yere mi takcam yada ekstra kablo fln oluyor mu?
  8. T

Ekran Kartı Normal mi

Hocam yeni Lian li kasa alcam altta 3 tane fan var akvaryum kasa onu bir de değistirip görcez artık
  9. T

Ekran Kartı Normal mi

Hocam incehesaptan aldım hazır sistem bakım için onlara mı gönderiyim
  10. T

Ekran Kartı Normal mi

1.5 yıl oldu daha hiç açılmadı içi
  11. T

Ekran Kartı Anormal Sıcaklık

hocam bakımı nasıl yapoiyim ekran kartının içi hiç açılmadı daha
  12. T

Ekran Kartı Normal mi

Arkadaşlar bu normal mi
  13. T

Akvaryum kasaya geçicem zaten ekran kartının alt kısmında 3 fan olcak işe yarar herhalde
  14. T

Hocam şuanda evde değilim ama furmarkta 84 dereceleri görüyor fanları %100 çalıştıriyor
  15. T

Sigara içmiyorum ve genel olarak hep bu derecelerde aldiğimdan beri 1-2 derece artmıştır belki maksimum ve aktif kullanamıyorum malesef
Geri