Merhabalar 7 8 ay önce Hawk Chair Fab V6 oyuncu koltuğu satın aldım ve ilk aldığımdan beri sürekli farklı farklı sorunlarla karşılaşıyorum. İlk olarak beni en kötü etkileyen ve sorunun hiç bir şekilde çözülmediği bir problemden bahsedeyim. Sallanma kapalıyken sanki bir boşluktaymış gibi hafif...
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım ASUS ROG-STRIX-RX570-O8G-GAMING
Uzun süredir bu sorunla karşılaşıyorum. Her gün karşılaşmıyorum bu sorunla belirteyim çok değişkenlik gösteriyor bazen haftada bir bazen ayda bir. Genelde akşam 6, 7 gibi evde bilgisayarı açıyorum gece saat 3, 4 gibi kapatıyorum...
razer deathadder essential hem daha ucuz hem de daha kullanışlı geldi bana
1618418417
Orada ki bütçe yanlış oldu ama yinede düşünebilirim
1618418418
Orada ki bütçe yanlış oldu ama yinede düşünebilirim
Kullandığım mouse rampage smx-r44. kullanalı daha 2 ay bile olmamıştır, fakat kalitesiz olduğunu hissettim. Aceleci davranıp bu mouse almıştım. Genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum valorant gibi. Ve bu mouse'dan verim alamadığımı düşünüyorum. Elimdeki mouse'u satıp yerine Razer deathadder...
Fps oyunlarına yeni başlayıp kendimi kaptırmış bulunmaktayım. Fps oyunlarının arasından valorant adlı oyunu aktif olarak oynuyorum. Derecem ise Altın 2. Gamepower gpr27c1ms144 hz monitörünü kullanıyorum ve monitör kavisli ve 27 inch olmasından dolayı tam performans alamadığımı düşünüyorum...