TR-SALİHAYCUN isimli üyenin son içerikleri

1. T

Steam de iadem kabul edildi fakat banka hesaplarıma gelmedi para

Merhaba, ben bir oyun begendim arkadaşlarımın gazına geldim satın aldım bilgisayarım çok kastığı için iade ettim iade kabul edildi fakat ben banka kartıma iadem gelsin dedim sonra bekledim gelmedi desteğe yazdım bir çözüme ulaşmadım bankamı aradım steamden haberleri yok ve kontrol edeyim dedim...
  2. T

Steam iademi kabul etti ama bankama gelmedi

şansımı bir deniyeyim dedim çünkü steam türkiyeden çekildi ya çok zaman alıyor cvp vermesi
  3. T

şansımızı deniyelim
  4. T

evet mallesef halada bekliyorum
  5. T

Merhaba, ben bir oyun begendim arkadaşlarımın gazına geldim satın aldım bilgisayarım çok kastığı için iade ettim iade kabul edildi fakat ben banka kartıma iadem gelsin dedim sonra bekledim gelmedi desteğe yazdım bir çözüme ulaşmadım bankamı aradım steamden haberleri yok ve kontrol edeyim dedim...
  6. T

Yardım Vdsl yerine adsl kullanıyorum

Öncelikle merhabalar mutlu hafta sonları olsun benim modemde ışıklar olsun sadece power ışığı tek yanıyor du işte internet yoktu sonra ben türknet kullanıyorum türkneti aradım sorunu anlattım bana dediler ki tt ekipleri calışma felan yapıyorlar hızınızı 16mbite çekersek düzelir diye bende dedim...
  7. T

Modemde sadece power ışıgı tek yanıyor?

Yok knk kabloları tek tek kontrol ettim ve bende sıkıntı olsa sadece dsl ve İnternet ışığı yanmaz ama wifi felan yanar ışığı bizde sıkıntı yok
  8. T

Bende öyle düşünüyorum cünkü bi anda gitti İnternet
  9. T

Bakıyım bi teşekkür ederim
  10. T

Valla knk denedim olmadı mecbur yeni modem alıcam
  11. T

Bi deniyim peki olmazsa
  12. T

Merhabalar benim modem bu 1 haftadır internettim yok modemde sadece power ışığı tek yanıyor müşteri hizmetlerini aradım diyor alt yapı calışması var hızımı düşürdüm 16mbit te kadar yine aynı modem alabilirim ama masrafa girmek istemiyorum acabu bu konu hakkında bilgi alabilir miyim? Bahsi geçen...
  13. T

ryzen5 3400g pro ekran kartı lazım ?

Merhabalar ben ekran kartı almak istiyorum da ama bilen arkadaşlar cevaplarsa cok memnun olurum direk satın almak icin 2 secenek arasında kaldım yardımcı olursanız cok sevinirim ? görsellerdekileri alabilirim ama darbogaz yapmıyacak şimdi kısaca sistemi tanıtayım amd ryzen 5 3400 g pro rem...
  14. T

Yardım Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 8GD5 alınır mı ?

Yani 1500 bandınadan yüksek ortalama 2700 gibi ikinci el 1664663229 8gb aynı şey değilmi yoksa farklımı
  15. T

Yardım Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 8GD5 alınır mı ?

peki siz ne önerisiniz acaba bütcem okadar çok değil en fazla 3000 taş çatlasın 4000 tl verebilirim
Geri