tr2x isimli üyenin son içerikleri

1. T

[V3] Enucuzsistem.com - Artık tüm Özelleştirme Kombinasyonlarını Tarıyoruz!

1 yıl önce benzer bi site görmüştüm forumdan biri yapmıştı yine ve 1 yıldır arayıp bulamıyordum. eline sağlık güzel olmuş
  2. T

ETS 2 Tüm DLC'ler kaç TL?

sadece harita büyütmelerini alıyorum ve en az 3. indirim zamanını bekliyorum. örneğin şuan west balkans dlc %30 indirimde. muhtemelen bir sonraki indirime eskiler gibi %60 indirime girecek. zaten yollar uzun :) illa orjinal haliyle oynamayım dersen zibilyon gibi modlar var ama ben word of trucks...
  3. T

İşte aradığımız🔥🔥🔥 RTX 5060 yorumları! 5060 BURADA! 🔥🔥🔥

belki de tüm 5000 serisi kartların yüksek fiyatları 6000 serisini daha da yükseğe satabilmek içindir :devilish:
  4. T

85.000 TL Oyun PC Toplama

aklımda böyle bir sistem toplamak vardı konuyu açman güzel oldu öncelikle teşekkürler. benim aklımda anakart olarak x670e vardı. ama senin b850 de güzel galiba. konuyu takipteyim edit:işlemci konusunda ben de ikisinin arasında kalmıştım ama harcanan güc/alınan fps e bakıldığında 7800x3d bana...
  5. T

Oyunlar artık keyif vermiyor.

eskiden imkanım yoktu 45-50 fps ortalama aldığım laptopta telefonun internetinden cs oynar keyif alırdım. akşam cs oynayabilmek için telefonun internetini de minimum kullanırdım. şimdi pc fena değil internetim güzel ama 13 el zor dayanıyor son elde de çok şükür diyerek el bitmeden quit atıyorum...
  6. T

Yurtdışı Telefonu Pasaporta İşlemek

ücretler çok yükseldi ve kayıt yaptırmak akıl karı değil artık. onunyerine 2. kayıtsız telefonu alıp 8 ay birini 8 ay diğerini kullanmak daha mantıklı. şu an 45.600 lira görünüyor kayıt ücreti
  7. T

Truckersmp bandan kaçmak için nasıl başka hesap açılır?

bana 30 gün uzaklaştırma verdikleri cezadan sonra aynı yerde aynı hatadan 100 kişiyi video ile birlikte raporladım. yarısından fazlasına ceza verilmezken bazısına 7 gün bazılarına da 15 gün uzaklaştırma verdiler. son rapor videomu çektiğimden beri bu saçma sisteme girmiyorum. kafam rahat
  8. T

Xiaomi 15 Ultra Y.D alınır mı?

xiaomi amiral telefonlar üzmez bi de benim gibi keyfine göre rom deneyip istediğini düzenleyen biriysen en keyifli telefon. ya da arkadaşların dediği gibi yeni güncellemeyle pilin yüzdesini gösteren al kullan telefon üreten iphone alıp sana verdikleriyle yetinmeye çalışırsın. ben 13 kullanıyorum...
  9. T

3d modelleme programı için yardım

modelleme için blender uygulaması kullanıyorum ücretsiz ve kullanışlı olduğu için ama senin sorunun sanki modelden çok baskı ayarlarıyla alakalı. modeli aldığın kişiyle iletişime geçip baskı ayarları hakkında yardım alman daha kolay olur galiba
  10. T

Xiaomi 14T Pro mu yoksa 14 Pro

hala mi9 se(2019) kullanıyorum kullanımına bağlı olarak daha uzun da gidebilir. direkt 14 olan model amiral gemisi olanı serinin ana telefonu. T serisi ise alt modeli oluyor. Telefonları incelemedim ancak 16gb ram ile 12 ram arasında günlük kullanımda hiçbir fark olmaz. ancak malzeme kalitesi vb...
  11. T

HAYLAYF 2 RTX DEMO ÇIKTI

2 gündür beklediğim cevap sonunda geldi :) 20 serisi kart ile yayınanacak videoları bekliyorum ben
  12. T

Yardım PC'den İnternet Kullanırken Wi-Fi Yeniden Başlatılıyor

benim laptopta da bu sorun var. ancak benim pc ni kendi wifi si kapanıp açıldığı için sadece laptop interneti kesiliyor ve geri geliyor. anladığım kadarıyla sende modem wifi si kapanıyor. bendeki sorun için format bile yeterli olmadı galiba donanımsal sorun var benim pc de.
  13. T

Yardım CS2 Seçkin maç kazanamıyoruz

cs yi uzun süredir kazanmak için oynamıyorum. sana da nacizane tavsiyemdir. hilesi var smurf ü var trollü var da var. günde 1 maç zor dayanıyorum.
  14. T

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra alınır mı

orjinal yazılım kullanıp telefonun içinden güncelleme yaparsam imeilerin silinir. ama custom rom dediğimiz romlardan twrp gibi recovery kullanarak güncelleme yaparsan imeilerine bişey olmaz. imei atıldıktan sonra root işlemi de yaptırırsın. orda yapan telefoncu sana detaylı anlatır. önemli olan...
  15. T

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra alınır mı

ben mi 13 kullanıyorum geçen yaz 18k dan biraz fazlaydı aldığım fiyat. hala imei ile uğraşmadım eğer benim gibi 2. telefon olarak kullanıyorsan interneti paylaşıyorsun imei ile de uğraşmıyorsun. onun haricinde imei için direnç dedikleri işlem yapılması gerekiyor. bu işlemde anakarta müdahale...
Geri