Trabzonli isimli üyenin son içerikleri

1. Trabzonli

Bilgisayarıma ikinci sdd aldım birsey yapmam gerekiyor mu

Resimde başlatılmadı diyor ikinci sdd .var ama diyor ne yapmam lazım bilgisayar kapalıyken taktım ve açtım başka bir şey yapmadım
  2. Trabzonli

50 bin takipcili istagram hesabımı facebook da önerilmiyor kapatmalı mıyım?

Evet baktım istagram facebook sayfamı kabul etmiyor banada diyorlar ki facebook önerilerine acmazsan izlenme olmaz .çünkü benim aylik 20 30 milyon arasında izlnmem olurdu
  3. Trabzonli

50 bin takipcili istagram hesabımı facebook da önerilmiyor kapatmalı mıyım?

Yaklaşık 1 yıldır hesapta gonderi paylaşmadıgim için izlenme ve takipçi baya düştü.evlilik dönemi geçirdiğim için ara vermiştim ama şimdi tekrar başlayacagım ama hesabım facebook önerilerine kapandı ne yaptıysam açılmıyor sırf facebook da önerilmedigi için yeni hesap açmam sıfırdan başlamam...
  4. Trabzonli

4070 süper ekran karti 4 k oynatır mı rahat ?

5070 ti peki 4 k için iyi midir işlemciyi de yukseltip 1753333531 Yok saf gücü ayarında 2 k da iyi 4 k da tabii ki dlss desteklerini kullanacagım
  5. Trabzonli

4070 süper ekran karti 4 k oynatır mı rahat ?

Bilgisayarım bu ekipmanlarda 2 k ful ayarlarda Rust .call of duty serileri counter DOOM the wincher gibi bir çok oyunu ultrada 80 fps saf gücü ile rahat açıyor bir çok ağır oyunda denedim en az 70 fps aldığı oldu .şimdi 4 k ekran almak istiyorum sizce değer mi 2 k güzel ama 4 k yada merak...
  6. Trabzonli

Valorant renkler değişti

Bilgisayarı dünden beri ilk defa açtım normal olarak bilgisayarda sorun yok ama valorant bu şekilde oldu tam ekrandan çıktım vs düzelmedi başka ne çözümü olabilir
  7. Trabzonli

Siyah ekranın bir çözümü var mı?

Driverlari silersem tekrar nereden bulabilirim
  8. Trabzonli

Siyah ekranın bir çözümü var mı?

Bilgisayarım çalışır vaziyette .saatlerce rust oynuyorum sorun olmuyor hatta gece bir şey indiriyorum bir şey olmuyor ama bazı günler başka oyun açayım diyorum oyundan 5 dk sonra bilgisayarın fanlari hızlanıyor siyah ekran oluyor bilgisayar çalışmaya devam ediyor .amd5 sistem dediler 6000 mhz ram...
  9. Trabzonli

XMP kapatmak .siyah ekran sorununu çözer mi ?

Windows 10 varken çok nadir kapanirdi bilgisayarı windows 11 aldım Valorant crysis tarzı oyunlarda genelde siyah ekran veriyor ve fanlar hızla dönüyor reset atınca düzeliyor ama aldığım yere sordum amd 5 sistemlerde bu sorun varmış ram 6000 mhz ise bunu 5200 cekmemi istediler yine sorun aynı...
  10. Trabzonli

Drr5 sistem Siyah ekran sorunu nasıl çözülür ?

Windows 10 varken çok nadir kapanirdi bilgisayarı windows 11 aldım Valorant crysis tarzı oyunlarda genelde siyah ekran veriyor ve fanlar hızla dönüyor reset atınca düzeliyor ama aldığım yere sordum amd 5 sistemlerde bu sorun varmış ram 6000 mhz ise bunu 5200 cekmemi istediler yine sorun aynı...
  11. Trabzonli

Yeni Bilgisayarım çalışıyor ama ekran neden gidiyor?

Of ne yapacağım çöpe atmak istiyorum sinirden
  12. Trabzonli

Yeni Bilgisayarım çalışıyor ama ekran neden gidiyor?

13. Trabzonli

Hangi kulaklığı almaliyim

Benim anakarttin bluetooth yok yapabilme şansım var mı bu kulaklığı almak istiyorum
  14. Trabzonli

Google play hesabımda farklı cihaz erişimi var yardım edin

Aynen yaptım çok şükür o cihazı da çıkardım
Geri