Trabzonlu isimli üyenin son içerikleri

1. Trabzonlu

İşyerinde kullanmalık amd apu işlemci önerisi gerekli

İntel hiç kurmadım bilgim yok hocam o sebeple
  2. Trabzonlu

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞŞ 😱 Puma Smash 3 Ayakkabı🔥999₺

Bu gayet güzel bu arada
  3. Trabzonlu

Tamamdır öyle yapayım o zmaan teşekkürler iyi forumlar
  4. Trabzonlu

Yani grafik kartı gerektiem bişi yok chromeda max 7-8 sekme Bide 2005 lerden kalma bir eczane proframı -medula eczane- yazarsanız görebilirsiniz hala aynı arayüz 😂
  5. Trabzonlu

Fiyat iyiymiş gün içinde bede bi bakayım bari. 3200g yada 3400g nasıl acaba iş yaparmı
  6. Trabzonlu

Tarz meselesi birazda tabii
  7. Trabzonlu

Bana sıfır gerekli hocam uğraşma hiç tamamen herşeyi sıfır topladım
  8. Trabzonlu

Para verseler giymeyeceğim bişi
  9. Trabzonlu

5600g buldum aldım 6500₺ ye ama adam pinleri ezik 5600 yollamış onu iade ediyorum şimdi Çok gelir gibime geldi benimde sadece ofis olacağı için ama alternatif aklıma pek gelmedi model apu kısmında pek bilgim yok
  10. Trabzonlu

Eczanem için 5600g alacaktım ama alternatif varsa değerlendirmek isterim sadece google sekmelerinde iş yapacak Oyun felan yok yani A520 anakart ile 16 ram ile kullancağım
  11. Trabzonlu

Eczanem için yeni pc toplamamda yardım gerek

Başta oynuyordum ondan ekran kartlı aldım 😅😅😅 1763575179 Başta oyunda oynuyodum dksjxlskldms nöbetlerde 1763575231 Uzun ömürlü olsun diye uğraşıyorum hocam ya apu sistem dizeceğim muhtemelen. İntel den hiç anlamıyorum
  12. Trabzonlu

Eczanem için yeni pc toplamamda yardım gerek

Eczanede kullanacağım basit Google sekmeleri üzerinden Medula isimli uygulamayı çalıştıracağım İki tane bilgisayar toplamıştım zaten iki sene önce memnunum bunlara bir tanesini daha eklemek istiyorum. Ama kullandığım işlemci ve Anakart artık satışta değil yeni bir sistem kullanmak istesem apu...
  13. Trabzonlu

Yardım 70mai kameranın park modu sorunu

Hocam. 1500 TL'ye (o zaman) park modülü satılıyor a500s park modülü diye arasanız bulursunuz muhteeemelen. bağlantıyı ordan yapınca düzeldi hemde park halindede çalışmaya olanak sağladı
  14. Trabzonlu

10500tl Lcd ekran sıvı soğutma önerisi.

Soğutma olarak aynı seviyede ama farklı model alınabilir. Lcd elran olması çok hoş ancak fiyat olarak da kendisini belli ediyor. Aldıktan sonra pişman oldum gibi bir şey :) Yani fiyat bakımından gereksiz yoksa performans çok güzrl
  15. Trabzonlu

10500tl Lcd ekran sıvı soğutma önerisi.

LC 3 KULLANIYORUM ama bence gereksiz ya :D
Geri