Trager isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kreatin ve Protein tozu önerileri

500 gram protein tozu çok az 1 ölçek 30-35 gram neredeyse en azından 1kg alman lazım 250 gr kreatin yeterli 50 servis ucuz olsun diyorsan mysupplementten al 1 kg protein 250 gr kreatin 1k felan
  2. T

🔥İndirim 🔥🔥 GIGABYTE 23.8" 165Hz (180Hz OC) SS IPS FHD FreeSync Monitör 3.599 TL 🔥🔥

Mağazadan gidip alacağım bir şey olmaz galiba itopya ölü pixel testi yapıyor diye biliyorum. Bi arkadaşım alırken sadece çalışıyormu diye açmışlar 3 gün içinde sen bir şey farkedersen getir demişler bilmiyorum
  3. T

lenovo legion y27-30 vs gigabyte g24f -2

Merhaba arkadaşlar elimde şuan Lenovo y27-30 var 3 ölü pixel olduğu için ya değişime yollayacağım yada iade edeceğim. Aklımda şu gigabyte ürünüde var sizce iade edip onu aliyimmi itopya mağazasından gidip alacağım yoksa elimdekini değişimemi yollayım çok kararsız kaldım.
  4. T

Lenovo Y27-30 ölü pixel

sagol hocam bılgı ıcın ben en ıyısı yarın sabah n11'ı arayım bi
  5. T

Lenovo Y27-30 ölü pixel

aynen fotografı buyutmek ıstedım parca parca daha net anlayabılmek ıcın mesela farklı ornek bununla zaten 3 oluyor ekranın sol koşesınde kaldıgı ıcın o kucuk yesıller cok nek bellı olmuyor gozume
  6. T

Lenovo Y27-30 ölü pixel

n11'den almıstım fıyatı suan baya arttı 1678407993 sıyah ekranda hep boyle cok kucuk ama yesıller var onlar olu pıxel olarak sayılıyormu
  7. T

Lenovo Y27-30 ölü pixel

Arkadaşlar merhaba monitörü daha yeni aldım. 1 tane ölü pixel vardı bir şey olmaz demiştim ama gece oturayım oyun oynayım derken siyahta bisiler görmüştüm, tekrar gece gece test yapayım dedim sonuç bunlar hepsi ölü pixel mi bunların beyazda gozuken kırmızı pıxel...
  8. T

🔥İndirim Deepcool KB500 Red Switch Klavye 536 TL

arkadaş elime bugün geldi. Rgb aydınlatmalı baya seçenekleri var zaten uygulamasında istediğiniz kombinasyonlar felan enter tuşu büyük KB500 uk versiyon gelmiş bi çın sesi geliyor azda olsa boşluk tuşunda daha fazla içinde klavyede red switch var resimdeki gibiler...
  9. T

🔥İndirim Deepcool KB500 Red Switch Klavye 536 TL

Arkadaşlar aldım ben, ama hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım. Ucuz geldi diye araştırdım yabancı videoları izledim gamepower alacağıma buna şans verdim
Geri