İyi günler. Sözel öğrencisiyim. AYT Edebiyata sıfırdan başladım. Teorik konular şiir bilgisi vs bitti fakat yazar-eser kısmı beni inanılmaz strese sokuyor.
Derece yapmış ya da edebiyatı fule yakın yapmış dostlarım bu yazar eseri nasıl halledeceğiz?
Altını çizerek soruyorum ve söylüyorum henüz...
Selam, üniversite öğrencisiyim. Mimarlık uygulamalarını sıkıntı olmadan kullanmak istiyorum.
MacBook almak istemediğim için Windows tercihim.
Nadir oyun oynuyorum. Arkadaşlarımla oynuyorum arada bir.
Ne önerirsiniz? Burada yazılanlara gerçekten önem veriyorum ve kesin alacağım arkadaşlar.
Sıfırı 14 bin tl hocam iPhone 11'in. 1500 daha göze alın ve sıfır tercih edin iPhone alacaksanız. Yıllar boyu android kullandım ve bir eziyetti benim için.
Merhaba, aşağıya sistemimi ve ekipmanlarını bırakıyorum. Laptop satın almayı düşünüyorum.
Bu yüzden detaylı şekilde incelerseniz ve satış fiyat tahmininde bulunursanız çok mutlu olurum.
PC
CPU: Intel i5-4670
CPU Soğutucu: Snowman M200 RGB Kule Tipi Soğutucu
Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX...
Merhaba, aşağıdaki ekran görüntüsünde bıraktığım gibi disklerimin kaç GB yeri kaldığını göremiyorum. Yapmam gereken bir ayar mı var? Altında normalde ne kadar yer kaldığı gözükürdü hep.
Arkadaşlar bu fiyata ağırlıklı olarak VALORANT oynayabileceğim bir bilgisayar arıyorum. 240 FPS aşağısı düşmesini istemiyorum çünkü monitörüm 240 Hz. Olabilecek en iyi fiyat performans kasa hangisi olur? Çok önemli benim için cidden yardımcı olursanız sevinirim. Sevgiler.
Merhaba arkadaşlar.
Bulunduğum bölgede çok fazla elektrik gidip geliyor ve bu elektriğin gidip gelmesi çoğunlukla benim bilgisayarı açık tuttuğum saatlere denk geliyor.
Zaten sık sık PC açıkken gidiyordu, geç açılıyordu vs. fakat geçen hafta elektrik gitti ve PC'yi açtığımda aynen böyle bir...
Merhaba arkadaşlar.
Aşağıya iki adet fotoğraf bakıyorum.
Bilgisayarımda Windows SSD'ye kurulu. Ne zaman ki PC açılsa 1. fotodaki gibi deli gibi disk yiyor. Bir oyundan çıktığımda da bu oluyor. Fakat bazen masaüstünde normal takılırken bile bunu yaşıyorum sürekli disk kullanıyor. Bu da aniden...
Arkadaşlar 1900 TL'ye alabileceğim en iyi monitör nedir? Fiyat araştırması yaptım fakat panellerle aram iyi değil Mümkünse 240 HZ yenileme hızına sahip bir monitör bu fiyata bulabilir miyim?