Kanka ortalama 5-10 yil kullandim diye bir tabir yok 5 mi 10mu arada daglar kadar fark var
1755800110
Ssd veya hdd kasayla birlikte orjinal gelen bir parcaysa saati olctur 10.000+ saati gectiyse kafadan %50 fark cikararak koy satilir hemen
Wifiyi kullanmayacaksan onu cikartabilirsin 3-4 bin wifi icin fazladan vermeye gerek yok. Harici bir usb wifisi alarak cozebilirsin. Amd'de performans alabilmek icin sivi sogutucu almak lazim onumuzde ki yazi da degerlendirecek olursak bahsettigin islemciye baktim 9600'e acikcasi ryzen 7700x'...
Niye engel oluyorsun bırak başkası nasiplensin.
Kanka sen bakma buna, çok uçuk ve ben bu cihazdan kar elde ederim şeklinde yaklasmadigin surece başabaş ya da zararini sat gitsin. Alicisi olur
Butceni bilmedigim icin bir sey diyemiyorum. Ekran karti iyi kalabilir.
Rami dedigim gibi yapabilirsin.
Anakartta degisiklik yapabilirsin sahsen 500tl farkla msi pro b650-m'i tercih ederdim. Msi anakartlarda iyi
Guc kaynaginda ucuza kacma secmis oldugunun bi iki kati daha zorlarsan 4300'e...
Ram olarak bunu al kanka arkadaslar soylerken bende arastirdim patriot iyi duruyor ben de toplama asamasindayim bunu ekledim listeme
https://www.incehesap.com/patriot-viper-xtreme5-32gb-2x16gb-ddr5-6000mhz-cl30-udimm-ram-bellek-fiyati-75641/
Asagida ki sistemleri topladim depolama ile birlikte 60 bini buluyor. Fikriniz nedir fiyatina deger mi yoksa duzenleme gerekiyor mu.
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı
Raijintek PONOS...
Reis verdigin parcalari begendim ozellikle kasayi guc kaynagindan emin misin ben msi 850'lik dusumustum bu markayi ilk defa goruyorum fikrin nedir
1744632249
Reis verdigin parcalari begendim ozellikle kasayi guc kaynagindan emin misin ben msi 850'lik dusumustum bu markayi ilk defa goruyorum...