TRANNLAD isimli üyenin son içerikleri

1. TRANNLAD

🔥İndirim FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Ips Monitör 2.999,00 TL

Ürün yeni geldi kurulumunu yaptım ölü pixel testini yaptım orta sağ üst kısımda bir ölü piksel var bu durum her ne kadar sinir bozucu olsa iade değişim gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum üründe oldukça ghosting de var fiyatı ucuz olduğu için ghostingi görmezden gelebiliriz ama çoğu kişiye ölü...
  2. TRANNLAD

🔥İndirim FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Ips Monitör 2.999,00 TL

Arkadaşlar 3000-3500 TL civarlarında bir monitör bakıyordum ve piyasayı gerçekten altüst etmiş biri olarak söylüyorum 2. el de bile böyle fiyat yok siparişi verdim fiyat ucuzuluğunun yanı sıra biraz da şüphelerim var geldiğinde görüşlerimi yazarım umarım bir sorun ile karşılaşmam.
  3. TRANNLAD

25-30 k arası sistem önerisi

Almışken güzel ve iyi bir bilgisayar almak istiyorum bahsettiğim bilgisayar 4060 Tİ'lı bir sistem
  4. TRANNLAD

25-30 k arası sistem önerisi

Herkese iyi günler, yakın bir zaman içerisinde bir sistem toplama niyetindeyim. Bütçe aralığım 25-30 K arası ekran kartı RTX 4060 Tİ işlemci olarak AMD veya Intel fark etmiyor darboğaz yapmasın kâfi yine sıvı soğutmalı bir sistem arıyorum bunun için bütçemi az da olsa aşabilirim, önerilerinizi...
  5. TRANNLAD

600-750 TL Mekanik klavye önerisi

600-750 TL arası mekanik klavye arıyorum, blue switch ve siyah sade bir klavye arıyorum var mıdır öneriniz?
Geri