• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

traxxasX isimli üyenin son içerikleri

1. T

Olede Geçmeye Değermi

Arkadaşlar Şuanki kullandığım monitör Dell alienware aw2724dm modeli 2k 180hz rekabetçi oyunlar ile pek aram yoktur genelde hep hikayeli singleplayer oyunlar oynarım yakın zamanda elime bir miktar para geçti bende Bilgisayardan bir parçayı yükseltmeye Karar verdim şöyle bir baktığımda en...
  2. T

Yardım Vision Compact Kasa İçin Reverse Fan Önerisi

Kesinlikle asiahorse nyota öneririm çok güzel gözüken estetik bir fan
  3. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

9070xt gelirmi gelsininn
  4. T

9800x3d İçin Sıvı Soğutma Önerisi

Hocam bende gördüğüm gibi kaptım çok kral soğutucu
  5. T

Sıvı Soğutma Hortumu

Hortumun Birinden hicbisey gelmeseydi 45 dereceler imkansız devirdayim yapmazdı
  6. T

Asrock Radeon RX 9070 XT Challenger 36.702₺

28e 5aylik nasi
  7. T

Yardım Lian Li Kasa Fanı Tavsiyesi

Yani hocam ben düz versiyonu aldım kasaya daha takmadım ama ekran kartı bekliyom d. Neysee çok çok sorun olucagini zannedmiyorum iyi bir düzen yaparsanız
  8. T

Thermarght m12q easy connet filan var ama ledler ve genel olarak çok estetik bir fan değil fiyatıda zaten nyota gibi
  9. T

Yapmayın be hocam onu hiç akıl edemedim bende sarı siteden topladım zaten fanları pro modeli ciddi şekilde lianli kadar iyi hatta bazı yurtdışındaki showroom kasa toplayanlar bu fanları lianli yerine tercih ediyorlar
  10. T

Öneri AMD Ryzen 7 9800x3d İçin Sıvı Soğutma 360mm Önerisi

Yani benimkinde ses veya vb. Şeyler olmadı ama çok fp olduğu için ses gibi veya üretimden kaynaklı sıkıntılar çıkabiliyor tabi alt segment bir aio olduğu için fanlar ses yapabilir sizin islemcinizde
  11. T

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

Tepe modellere ne zaman indirime düşer acaba 40k buccem var ikinci el bakıyorum sıfır denk gelirse yapıştırırım
  12. T

Öneri AMD Ryzen 7 9800x3d İçin Sıvı Soğutma 360mm Önerisi

Deepcool le360v2 güzel model fiyatına göre çok iyi 1 ay kullanip lianli hydroshift2 ye geçtim 9800ü çok rahat soğutur 7800de sıkıntı olmuyordu
  13. T

Geçen asiahorse nyota aldım performans olarak yeterli estetik olarak çok başarılı bir model pro modeli daha müthiş ekstra çok iyi özellikleri var
  14. T

Radeon RX 9070 XT Fiyatları ?

Sapphire herzaman müthiştir arkadaşlar saf kalite ve saf soğutma performansı istiyorsanız pulse Pure bile çok iyi prime birazdaha sesli ve sıcak çalışıyor haberiniz olsun
  15. T

Radeon RX 9070 XT Fiyatları ?

Hocam ikici el de her zaman bir umut vardır sıfır da pek istemiyorum zaten değer ama değmesini geçtim bucce sıkıntısı var yani gidip sıfır baya indirim bekleyip en alt modelleri 36ya alacağıma ikinci el kovalayıp zaten 4,5aylık kartları şuan için 32 31 civarına alınabilir sıfıra para verirsem...
Geri