Sapphire herzaman müthiştir arkadaşlar saf kalite ve saf soğutma performansı istiyorsanız pulse Pure bile çok iyi prime birazdaha sesli ve sıcak çalışıyor haberiniz olsun
Hocam ikici el de her zaman bir umut vardır sıfır da pek istemiyorum zaten değer ama değmesini geçtim bucce sıkıntısı var yani gidip sıfır baya indirim bekleyip en alt modelleri 36ya alacağıma ikinci el kovalayıp zaten 4,5aylık kartları şuan için 32 31 civarına alınabilir sıfıra para verirsem...
Vatanda galiba asrock alt modeli 36500e düşmüş almadım taksitte varmış ama 1,2hafta daha bekleyip ikinci el kovalıcam ozamana kadarda sıfır iyi bir model düşerse sıfır alırım diye düşünüyorum bence çok çok kaçırılmıcak bir indirim değildi iyi mi? yaptım kötümü yaptım bilmiyorum
Hocalarım mesela sarı sitede şehrimde 25k ya sıfır inno3d 5070 veriyorlar onu alıp 5,6 ay kullanıp satsam 9070xt aldırır mı veya değermi amd nin saf gücünü hep sevmişimdir onun için Nvidia ya hiç yönelmedim ama bazı ikinci el fırsatları değerlendirmek lazım
Herkese iyi günler yakın zamanda ekran kartımı 7800xt yi sattım yükseltmek için kart bakıyorum 9070xt modelleri yakın zamanda sağlam indirime girercekmi girerse ne zaman ve hangi modeller girebilir veya ikinci el nitro+ veya tepe model bulunan yazabilir