fiyat aralığı belirttiğiniz fiyatın üzerinde ama ben bundan çok memnunum şuanda. fiyatını hak ediyor. fikir olması için paylaşmak istedim. bir kere alın uzun süre kullanın...
problem yok hocam ben sadece dikkatimi çektiği için paylaştım. forumlardaki isimleriniz farklı olduğu için sizin olduğunuzu düşünmemiştim.
ben buradaki incelemeye göre denemeye değer olduğunu düşünüyorum. beğenmezsem iade ederim.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/baseus-bowie-ma10-tws.3718474/
indirim ilk olarak burada paylaşılmış ve buradanın referansı ile link oluşturulmuş. influnslanmış olmamak için iyice düşünüp karar vermekte fayda olabilir.
03.2020 tarihinden beri Life Q10 modelini kullanıyorum. ses kalitesi ve basslar açısından gerçekten çok tatmin eden bir modeldi. seneden seneye deforme olan pedlerini değiştirerek kullanmaya devam ettim. hala da sorunsuz çalışıyor. Bu modeli bu fiyata göründe güzel bir upgrade olacağını...
sizin durumunuz farklı biraz. firmaların hukuk büroları sinsilik yapıp size ilamsız icra takibi başlatıyor. taahhütlü tebligat ile bildirim yapıldığı günden itibaren 7 gün içinde icra dairesine gidip yazılı itirazda bulunmazsanız borcu kabul etmiş sayılıyorsunuz. bana da aynısı olmuştu. hatta...
Arkadaşlar ben de nacizane öneride bulunmak isterim. Tanıdığım bir arkadaşımın çalıştığı firmadır. Hem çekirdek olarak hem de hazır ürün olarak hem kaliteli hem bilinen markalara göre daha uygun fiyatlı bir marka olan Anisah firmasının ürünlerine de göz gezdirmenizi tavsiye ederim...