Thermalright phantom spirit. Almanı tavsiye ederim ben kullanıyorum bir araştır derim , piyasada en iyi noctua bilinir ama bu model onunla basa baş kapışıyor kendim de 2 gün önce sipariş verdim ileri düzeye kadar rahat soğutur overclock vs işin yoksa hava sogutucu al geç kafan rahat olsun
Arkadaşlar r5 5600 kullanıyorum hayvan gibi ısınıyor 96derece sabit kullanıyorum neredeyse soğutucu alacağım tavsiyeniz ne olur hem kendi tavsiyeniz verin hemde benimkine yorum yapın benim düşüncem hava soğutma olarak
1- thermalright phantom spirit
Sıvı olarak-
2 deepcool l500 olblr
Sizin...
knk afterburner bır tık problemli şuan bendede 10 kere açtığımdan 7sinde gözüküyor pc kapat tekrar aç
farklı oyunlarda dene herhangi bir oyunda açıldığında cs de de gelecektir
Visual C++ 2005 + SP1 + MFC (x86 + x64)
Visual C++ 2008 + SP1 (x86 + x64)
Visual C++ 2010 + SP1 (x86 + x64)
bunlar sisteminde varmı yoksa youtube dan bak kur öyle dene açmayı programların eksik olabiilir
sana bir soru soruyor ondan sonra bitiyor soru panelini kapatmış olabilirsin biraz bekle bitmez ise baştan kur bu iki pencereyi sağa sola çek orta boş kalsın soru paneli açılınca okey de bitir
1678198151
web den bir kaç foruma baktım işelemci sıcaklığı 90 derece diyor normal galiba diyeceğim ama neden youtube da incelemelerde 85 dereceyi geçen yok onu anlamıyorum