Bu sorun genellikle yeni bir kart eklediğinde ve kısa bir süre içinde o kart ile alışveriş yaptığında olabiliyor. Yan hesabımdan kastını anlamadım, ikinci hesabın falan mı yani? Bu durumda belki hesap tekrarı gibi bir sebeple de işlem uygulanmış olabilir ama prosedürleri bilmiyorum. Bir süre...
Zaten film ve dizi gibi dinamik içerik döndürüyorsan çok problem olmayacaktır. Dediğim gibi en fazla parlaklık biraz daha hızlı azalır, ama zaten azalacak. Oyunlarda HUD'lara dikkat edin yeterli.
Birkaç açıdan sakıncası olabilir.
OLED panellerin HDR tepe parlaklıkları yüksek parlaklıkta kullanıma bağlı olarak zamanla azalır ve bir noktadan sonra genellikle SDR tepe parlaklığı ile eşleşecek kadar düşer. Apple mesela o yüzden OLED iPad Pro'da iki katman kullandı, biri parlaklığı kaybetse...
Kampanyanın ilk açıldığı ve benim de sipariş verdiğim ilk günlerde epey kurcalamıştım ancak bir bilgi bulamamıştım bu konuda, dün rastgele yeni modellere bakarken özellikler bölümünde ekran yanmasının garanti kapsamında belirtildiğini gördüm, sonra bizim modele baktım bunu da güncellemişler bu...
Bu parlaklık işini fazla kafaya takıyorsunuz, öncelikle monitörün parlaklığı gayet yeterli. İkinci olarak parlaklık doğrusal olsa da algılanan parlaklık doğrusal değil, logaritmiktir. (Weber-Fechner Yasası) 1.000 nit, 250 nit’ten 4 kat daha parlak olsa da algılanan parlaklık sadece 2 kattır. 500...
Ben de görüntü konusunda aşırı memnunum.
Monitör dizüstü bilgisayarıma bağlı ve ikisi de yan yana açık. Bu yüzden görüntü kalitesini açıkça karşılaştırabiliyorum. Bilgisayarımın ekranı da normalde %100 DCI-P3 desteğine sahip kaliteli bir IPS ekran (3.200 x 2.000 QHD+, 430 nit vs vs) çünkü...
Özellikle 17:45 - 18:00 aralığında bir tur stok geliyor günlerdir, ben dün eklemiştim o saatlerde ama alsam mı almasam mı derken ödeme bilgilerinde stok bitmişti.
Hangi şehirdesiniz? Ben İzmir'de olduğum için planlı teslimat tarihi olabilir diye düşünüyorum ama sizinki 2 gündür kargolanmadıysa, benim de yarın işi yatar muhtemelen.
1741339024
Ben de bu şekilde düşünüp aldım en son, beğenmezsem de geri gönderirim.
Sipariş ettim ben de şimdi ama kararsızlık da var içimde.
Edit: 8 Mart (yarın) teslimli seçtim, hangi kargo ile çalıştıklarını bilen var mı? Ev adresimi verdim ama sadece cumartesi evdeyim, yarın gelmeme ihtimali varsa olmadı iş adresini seçeyim.
Bu cihazın 1 TB SSD'li versiyonu vardı bende, altıncı ayın dolmasına birkaç gün kala yukarıda bahsedilen kronik sorunla baş başa kaldım. Fatura tarihini takip eden altı ay içinde ortaya çıkan sorunlarda seçimlik haklar mevcut olduğundan ve şansıma altıncı ayın dolmasına birkaç gün kaldığından 2...
Kullanılan limit tek seferde geri açılır. Bahsettiğiniz uygulama geçmişte kaldı. Ödemeler hala taksit taksit ekstrelerde görünür iadelerle birlikte ama limitinizi etkilemez.