arkadaşlar çok sinirlendim sandalyeyi ileri fırlattım kazayla monitöre geldi keşke bana gelseydi babama ne diyeceğim bilmiyorum monitörümün tabanı yani masama değen alt tarafından monitörüme uzanan dik yer ileri geri sallanıyor normalde yoktu sapa sağlam dururdu şimdi ileri geri sallanıyor nasıl...
Arkadaşlar yeni 2. el corsair void elite alacağım kendi kulaklığımı satacağım Rampage Miracle x4 sıfır hali kaç para ediyor çok bilmiyorum ama hepsiburada da 2661 tl 2. el kaça satabilirim yada almak isteyeniniz varmı yaklaşık 1 yıl oldu kullanalı kutusu falan yok kulaklıkta hiçbir sorun yok...
arkadaşlar ben geçen bi kulaklık buldum 2. el corsair void elite surround adam 1600 veririm diyor bendeki kulaklık rampage miracle x4 almalımıyım üründe hiçbir sorun gözükmüyor kutusunda ve 23.04.2023 tarihinde almış 2 yıl garantisi varmış jelatinleri bile sökmemiş sesi güzel veriyor diyor test...
Arkadaşlar şuan kullandığım kulaklık rampage miracle gaming headset x4 aslında gayet iyi ve başarılı bir ürün sanırım 2020-2021 de 170 TL gibi civarlarda almıştım neyse.genellikle oynadığım oyunlar csgo ve valorant oynarken evet sesleri duyuyorum ama çok hassas yani ayak seslerini falan ara sıra...
beyler bende şuan ASUS RX 6700 XT 12 GB dual var işlemci olarak ryzen 7 5700x var çoğu oyunda RDR 2 TLOU GTA 5 tarzı yüksek grafikli oyunlar yada valorant csgo gibi cpu kullanan oyunlar için ekran kartımı ve cpu mu yükselteceğim aslında böyle bir kararım yoktu ama bir arktan istek geldi senin...
powerboost vk-d502t 650w 80+ tempered glass usb 3.0 atx mid tower kasa kasam bu beyler bu iki ekran kartı da oluyor mu yani kasaya sığmama gibi bir sorun olur mu yoksa direkt kasayı da değiştirmem mi gerekli bide bu rx 7900 xt nin 2. eli 17.500 tl 2. el almak mantıklımı?
herkese merhaba normalde ortalama iyi bir ekran kartım var ama oynadığım çoğu iyi grafik isteyen oyunlarda tlou 1, RDR 2 cyberpunk battlefield ,COD serileri gibi birçok oyunda ultra ayarlarda oynamak o ortamı yaşıyormuş gibi hissetmek istiyorum bu sebeple yaz tatilince çalışıp iyi bi ekran kartı...
bence de kasadan çünkü kasaya hava girişi yok kasanın ön taraf cam dediğin gibi o camları açıp fanların olduğu yere toz filtresi alacağım hani gene olmazsa soğutucu alırım
emin misiniz yani kötü bir şey çıkmaz demi sonra al iade et yenisini al gibi işlerle uğraşmak istemiyorum yani gerçekten işe yararmı??
ve önerdiğiniz ürünün sitesi güvenilir midir acaba? gelbura.com
merhaba arkadaşlar bilgisayarım sadece tarayıcım açıkken bile 37-38 derece arası oluyor aka plandaki uygulamaları bile kapattığım hale böyle mesela ggeçenlerde the last of us 1 indirdim pc çöküyor ama sistemim kaldırıyor? çok fazla ısınıyor bilgisayar mesela the last of us girdiğimde cpu 100...
AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu
PowerBoost VK-D502T 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
kasayı direkt hazır sistem olarak sinerjiden aldım sadece alırken işlemciyi değiştirdim yani kasada bir sorun olabilirmi bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar the last of us oynamak istiyordum yıllardır ve pc aldım ama pc çok ısınınca otomatik kapanıyor ve cpu 100 dereceleri görüyor bunun için ne yapmam lazım (arka plandaki tüm uygulamaları kapattığıım halde),
sistem:
rx 6700 xt
ryzen 7 5700x
anakart asus prime bb 450 m k-ll...