Mağaza açılışına özel indirim. Uzaktan sipariş tabii ki olmuyor hocam.
1777786941
Daha önce vatan bilgisayar bir mağazasının açılışına katıldım. Yok abi zombi istilası gibi. Ne alacağını bilmeden içeride koşuşturan insanlar, kolunun altında iPad diğer elinde televizyonu çekmeye çalışırken...
Kim neyi beğeniyor anlamıyorum. Zamanında SE ve Mini cihazlar içinde benzer beğenilmeyen yönleri söyledik. Satıştan kaldırıp ismini değiştirmek zorunda kaldılar. Bu fiyatlara beğenin yada beğenmeyin Android tarafında daha iyi özelliklerle farklı cihazlar alınabilirken şu cihazın max hakkı 35.000...
Bütçenin yarısı ile bunu alıyorsun duayı sonra edersin. 240mm sıvı soğutmadan fazlası ile başarılı.
https://www.gaming.gen.tr/urun/407611/thermalright-frost-commander-140-black-tl-d14x-140mm-tl-c12pro-120mm-5-x-8mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
2.el ürün satarken ve alırken deneme imkanı yok ise görüntülü ararım buyrun çalışıyor derim. Yada görüntülü ararım çalıştığını özelliklerine bakarım tamamdır derim. Ürünü aldıktan yada sattıktan sonra en fazla 24 saat yardımcı olurum.
Benim görmediğim bir ölü piksellik görmüş bir arkadaş...
Eski kartınızı güzel bir fiyata satıp bu kartı da taksitle alırsanız alacağınız performans farkı %15 %20 civarında olacaktır diye tahmin ediyorum bu sizi memnun edecekse tabii ki geçilir.
Kendi senaryom için konuşuyorum 2K monitör kullanıyorum ve ben sizin yerinizde olsam kesinlikle geçmiş...
Eski cihazlarda devam ediyor hocam. Note 12 Pro var anne kullanıyor ve gerçekten çok can sıkıcı.
1777103032
Amazondan taksitle aldım daha öncesinde. Şimdi yine taksiyi görünce yine mi alsam dedim 😂
Nothing 1 ve 2A modelini kullandım. Yaklaşık olarak 3 senedir bu markanın telefonlarını kullanıyorum. Öncesinde Xiaomi kanser yazılımı ile uğraşıyordum hocam. Gerçi hala kullanan arkadaşlarım Xiaomi arayüzde bile reklam verdiğini söylüyor.
Nothing arayüzü temiz, cihaz zamanla yavaşlamıyor ve...