Tremila_ isimli üyenin son içerikleri

1. Tremila_

🔥İndirim VATAN ADIYAMAN MAĞAZA AÇILIŞINA ÖZEL FİYATLAR!

Mağaza açılışına özel indirim. Uzaktan sipariş tabii ki olmuyor hocam. 1777786941 Daha önce vatan bilgisayar bir mağazasının açılışına katıldım. Yok abi zombi istilası gibi. Ne alacağını bilmeden içeride koşuşturan insanlar, kolunun altında iPad diğer elinde televizyonu çekmeye çalışırken...
  2. Tremila_

🔥İndirim VATAN ADIYAMAN MAĞAZA AÇILIŞINA ÖZEL FİYATLAR!

Birden fazla ürün alacaksanız mantıklı ps5 + iPhone 15 ve SSD gibi 😂
  3. Tremila_

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Tamam evde birileri varsa gider alırım. Yoksa hangi şehire geçtiyseniz oradan alırım 😂 haftasonu uğraşacak birilerinin olması güzel oldu
  4. Tremila_

Dur bende az uğraşayım 1200 vereyim hemen elden alayım diyeyim 😂
  5. Tremila_

🔥İndirim Apple iPhone 17e 256GB Siyah 50.999 TL

Kim neyi beğeniyor anlamıyorum. Zamanında SE ve Mini cihazlar içinde benzer beğenilmeyen yönleri söyledik. Satıştan kaldırıp ismini değiştirmek zorunda kaldılar. Bu fiyatlara beğenin yada beğenmeyin Android tarafında daha iyi özelliklerle farklı cihazlar alınabilirken şu cihazın max hakkı 35.000...
  6. Tremila_

Çözüldü✓ 9800x3d için 240mm sıvı soğutma önerisi

Bütçenin yarısı ile bunu alıyorsun duayı sonra edersin. 240mm sıvı soğutmadan fazlası ile başarılı. https://www.gaming.gen.tr/urun/407611/thermalright-frost-commander-140-black-tl-d14x-140mm-tl-c12pro-120mm-5-x-8mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  7. Tremila_

incehesap sunucuları yandı. Da Forumda arada çöküyor hahahaha
  8. Tremila_

Site uçtu şaşırdık mı HAYIR.
  9. Tremila_

MSI Pro B650-A İkinci El Satış Sonrası Hakkaniyetli Karar İçin Yardım

2.el ürün satarken ve alırken deneme imkanı yok ise görüntülü ararım buyrun çalışıyor derim. Yada görüntülü ararım çalıştığını özelliklerine bakarım tamamdır derim. Ürünü aldıktan yada sattıktan sonra en fazla 24 saat yardımcı olurum. Benim görmediğim bir ölü piksellik görmüş bir arkadaş...
  10. Tremila_

🔥İndirim Kioxia 1TB GEN5 M2 SSD 7.399 TL

Sadece oyunlar için kioxia 960Gb SATA SSD iş görmez mi ? 4800₺ fiyatı var ne diyorsunuz
  11. Tremila_

❌İndirim Bitti! İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)

Eski kartınızı güzel bir fiyata satıp bu kartı da taksitle alırsanız alacağınız performans farkı %15 %20 civarında olacaktır diye tahmin ediyorum bu sizi memnun edecekse tabii ki geçilir. Kendi senaryom için konuşuyorum 2K monitör kullanıyorum ve ben sizin yerinizde olsam kesinlikle geçmiş...
  12. Tremila_

Xiaomi mi14 37 bine alınır mı? ?

Eski cihazlarda devam ediyor hocam. Note 12 Pro var anne kullanıyor ve gerçekten çok can sıkıcı. 1777103032 Amazondan taksitle aldım daha öncesinde. Şimdi yine taksiyi görünce yine mi alsam dedim 😂
  13. Tremila_

Nothing 1 ve 2A modelini kullandım. Yaklaşık olarak 3 senedir bu markanın telefonlarını kullanıyorum. Öncesinde Xiaomi kanser yazılımı ile uğraşıyordum hocam. Gerçi hala kullanan arkadaşlarım Xiaomi arayüzde bile reklam verdiğini söylüyor. Nothing arayüzü temiz, cihaz zamanla yavaşlamıyor ve...
  14. Tremila_

Nothting kullanıcısı olarak taksit imkanıda var çek şundan mis gibi kafan rahat kullan derim...
Geri