https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09SGN7T4D/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1#
Arkadaşlar bu laptopu almak istiyorum ama garantiyle ilgili bir yazı bulamadım. Sorun yaşarsam nasıl garantiye göndereceğim? Garantisi Türkiye'de mi yurtdışında mı?
Arkadaşlar merhaba. Üniversite için laptop bakıyorken bu iki laptop dikkatimi çekti. Sizce hengisi daha iyi ? Veya sizin maksimum 15- 16 bin tl lik bir laptop öneriniz var mı? Oyun bilgisayarı olmasını istemiyorum...
İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz hocam. Ben üniversiteye kadar, yani 2 yıl daha millenicom'da kalmayı düşünüyorum. Sonrasında evin altyapısına göre yine ya millenicom'da kalırım ya da turknet gibi farklı iss lere bakarım. Download hızı 100 olan hocam.
Hocam bizde iki aydır fiyat değişimi olmadı. Ama tabii ki fiyatı değişmeyecek diye bir şey yok. Bu tip şeylerde enflasyona bağlı bir iki liralık değişimler olabiliyor ama şuanda ne benim ne de sorduğum kişilerin fiyatları hiç değişmedi.
Millenicom deneyin. Zaten beğenmezseniz çıkarsınız. Taahhüt yok.
1624441993
Biz de TT nin 24 mbps lik paketten geçtik millenicom'a. Dağlar kadar fark var :D
Hocam bizde de sürekli sorun oluyordu. 24 mbps li bir paket kullanıyorduk ama hem vaat edilen hızın sadece yarısını alabiliyorduk hem de sürekli kesiliyordu. En sonunda bir kaç hafta önce Millenicom a geçtik. Henüz hiç bir sorunla karşılaşmadık. Size önerim taahhüt bedelinizi öğrenip, Turknet...
İkisini de oynuyorum ama kesinlikle bf 1 daha iyi. Mesela 1 de savaş atmosferi harika. Havadaki karanlık bile insanı o savaşın içine çekiyor. 5 in 1 den tek iyi olan özelliği benim için silahları(Ve tabii ki stuka :) )