Şimdi 40 pro değilde yd 40 premier kullanıcısı olarak yorumum kesinlikle alınır hızlı performansı vs de gayet iyi tek sorunu var ilk aldığımda mükemmel olan ip 15 ile yan yana gelince bile sırıtmayan fotoğraflar güncellemeler yaptıkça berbatlasti ve şuan ip 11 ile yan yana bile getirince ip 11...
Tokatta yaşıyorum kanka ankarada da değil sinav günü gidicem zaten ama sınav bir gün sürmez unide orgunde ki arkadaşlarımın sınavı bir iki hafta sürüyordu açıkta da o şekildedir büyük ihtimal
1787400703
Ucuz yollu kapatalım yeter ya
Peki ne yaparız hocam ben sınavlar da online diye yazdım basa direk sınavlar kampüste imiş ve kalacak yer vs yok senede 30 gün olsa sınav işi günlük apartlar zaten ankarada 2 2.5 arasıydı en son yeme içme de eklesek 60 70 sen aşağı çıkamam ki Buda çok benim için
Selamlar, Ankara üniversitesinde uzaktan eğitim geldi. Şimdi bazılarınız zaten uzaktan eğitim KYK ne yapacaksin diyebilir. Sınav dönemleri üniversitenin kampüsünde oluyormuş bu da senede 30 40 gün falan denebilir KYK çıkabilir mi bunun için? Çünkü diğer türlü günlük apart vs tutmaya kalksam 60...
A101 den hafta sonu 119TL ye aldım 200ml bence daha iyi bir tercih olabilir
1787220794
hala indirim gözüküyor yakınınızdaki mağazada varsa yapisin bence kokusu fresh limonumsu
1787220871
Aluminyumsuz alternatif ilettim hocam
Dostlar herkese selamlar beni bilen bilir nerde ne yapacağı pek belli olmayan biriyim en son giyim markası kuruyorduk şimdi durum vaziyet bu şimdi konumuza geleyim
Ortaöğretim kpss ile gardiyanlık düşünüyorum ortalama 70 75 civarı puan kurtarıyor geçmiş alımlara baktığımda sizin bu konuda...
Şimdi beslenme düzeni oturmamış ya bu kişinin ilaca giriyor ise bu kişi öyle yada böyle düzeltmek de zorunda
1782431222
Kanka ben kendime ve çevremde kaç kişiye kür yaptım sayamam sana ama birinde de senin bahsettiğin sorunlar yaşanmadı lh fsh kapandığı gibi açılmayi fa bildi geri doğru...
Kanka doktorlar kür planlaması yapmayı bilmez kür planlamasını alanında bilgili vücut geliştirme sporcuları ve kullanıp tecrübe eden eksi + bir sürü şey yaşayana kişiler yapar ben ilaç satan ve kullanan biri olarak doktora her gittiğimde ilaç kullanırsan ölürsün demediği kalıyor bi ama...
https://ty.gl/0lzbtjhspopuv
Kız arkadaşım doğum günümde bu seti hediye aldı ama hiç biri bileğime uymuyor takamıyorum ne yapabilirim bulunduğum konumdaki gümüşcüler bu çelik biz yapamayız yapacak birini de bulman çok zor dedi aklında bir çözüm önerisi olan var mı