Şimdi beslenme düzeni oturmamış ya bu kişinin ilaca giriyor ise bu kişi öyle yada böyle düzeltmek de zorunda
1782431222
Kanka ben kendime ve çevremde kaç kişiye kür yaptım sayamam sana ama birinde de senin bahsettiğin sorunlar yaşanmadı lh fsh kapandığı gibi açılmayi fa bildi geri doğru...
Kanka doktorlar kür planlaması yapmayı bilmez kür planlamasını alanında bilgili vücut geliştirme sporcuları ve kullanıp tecrübe eden eksi + bir sürü şey yaşayana kişiler yapar ben ilaç satan ve kullanan biri olarak doktora her gittiğimde ilaç kullanırsan ölürsün demediği kalıyor bi ama...
https://ty.gl/0lzbtjhspopuv
Kız arkadaşım doğum günümde bu seti hediye aldı ama hiç biri bileğime uymuyor takamıyorum ne yapabilirim bulunduğum konumdaki gümüşcüler bu çelik biz yapamayız yapacak birini de bulman çok zor dedi aklında bir çözüm önerisi olan var mı
Selamlar geçen sene yd tecno camon 40 premier aldım 16000TL gibi bir fiyata ve cihazdan son derece memnunum tek sorunu kamerası ilk haline göre kötü oldu baya her güncelleme yaptığımda kötüleşiyorda şuan ki cihazimdan iyi ne önerebilirsiniz yoksa gerek yok mu değişmeye önümüzdeki bir ay içinde...
Yaptı zaten cihazım sistemlerinde klon gözüküyor ama umurlarında değil ve akkoyun olma mümkünse
1779050505
Uyarı verse bile çalışır cihaz 5g imei vestel bilmem ne diye cihaza ait 5g aktif kullanabiliyorum ama sorun yok