trenboloneren isimli üyenin son içerikleri

1. trenboloneren

Dizel Arabalar Sizce Bitti mi?

Peki ölmesi yakın dizelin ama kafamda yıllardır bitane ranger alıp f150 dönüşüm yapmak var rangerların hepsi dizel bu konuya ne diyorsunuz
  2. trenboloneren

Techno Camon 40 Pro Alınır mı?

Şimdi 40 pro değilde yd 40 premier kullanıcısı olarak yorumum kesinlikle alınır hızlı performansı vs de gayet iyi tek sorunu var ilk aldığımda mükemmel olan ip 15 ile yan yana gelince bile sırıtmayan fotoğraflar güncellemeler yaptıkça berbatlasti ve şuan ip 11 ile yan yana bile getirince ip 11...
  3. trenboloneren

Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitimde Kyk Çıkar mı?

Tokatta yaşıyorum kanka ankarada da değil sinav günü gidicem zaten ama sınav bir gün sürmez unide orgunde ki arkadaşlarımın sınavı bir iki hafta sürüyordu açıkta da o şekildedir büyük ihtimal 1787400703 Ucuz yollu kapatalım yeter ya
  4. trenboloneren

Peki ne yaparız hocam ben sınavlar da online diye yazdım basa direk sınavlar kampüste imiş ve kalacak yer vs yok senede 30 gün olsa sınav işi günlük apartlar zaten ankarada 2 2.5 arasıydı en son yeme içme de eklesek 60 70 sen aşağı çıkamam ki Buda çok benim için
  5. trenboloneren

Selamlar, Ankara üniversitesinde uzaktan eğitim geldi. Şimdi bazılarınız zaten uzaktan eğitim KYK ne yapacaksin diyebilir. Sınav dönemleri üniversitenin kampüsünde oluyormuş bu da senede 30 40 gün falan denebilir KYK çıkabilir mi bunun için? Çünkü diğer türlü günlük apart vs tutmaya kalksam 60...
  6. trenboloneren

🔥İndirim Nivea Men Deodorant Black 88₺🔥

Markaya göre olabilir hocam ama duş jeli için cidden garip bergamot seçimi
  7. trenboloneren

Bilmiyorum ben ve birkaç kişi daha salondan denedik hoşumuza gitti kokusu
  8. trenboloneren

A101 den hafta sonu 119TL ye aldım 200ml bence daha iyi bir tercih olabilir 1787220794 hala indirim gözüküyor yakınınızdaki mağazada varsa yapisin bence kokusu fresh limonumsu 1787220871 Aluminyumsuz alternatif ilettim hocam
  9. trenboloneren

Kpss Ortaöğretim ile Gardiyanlık Hakkında Fikirleriniz

Hocam Allah için abartma son 6 senedeki alımlara baksan hep 70 80 arası zaten alım şartı min 70 puan 80 85 kurtarmaz demek aşırı abartı
  10. trenboloneren

Kpss Ortaöğretim ile Gardiyanlık Hakkında Fikirleriniz

Dostlar herkese selamlar beni bilen bilir nerde ne yapacağı pek belli olmayan biriyim en son giyim markası kuruyorduk şimdi durum vaziyet bu şimdi konumuza geleyim Ortaöğretim kpss ile gardiyanlık düşünüyorum ortalama 70 75 civarı puan kurtarıyor geçmiş alımlara baktığımda sizin bu konuda...
  11. trenboloneren

Testo Bolde Kürü Nasıl

Şimdi beslenme düzeni oturmamış ya bu kişinin ilaca giriyor ise bu kişi öyle yada böyle düzeltmek de zorunda 1782431222 Kanka ben kendime ve çevremde kaç kişiye kür yaptım sayamam sana ama birinde de senin bahsettiğin sorunlar yaşanmadı lh fsh kapandığı gibi açılmayi fa bildi geri doğru...
  12. trenboloneren

Testo Bolde Kürü Nasıl

Kanka doktorlar kür planlaması yapmayı bilmez kür planlamasını alanında bilgili vücut geliştirme sporcuları ve kullanıp tecrübe eden eksi + bir sürü şey yaşayana kişiler yapar ben ilaç satan ve kullanan biri olarak doktora her gittiğimde ilaç kullanırsan ölürsün demediği kalıyor bi ama...
  13. trenboloneren

Testo Bolde Kürü Nasıl

Kral doktora mı soracak doktor da tabii ki protein tozu öldürür diyecek kadar bilgisiz olduğu için ilaç işine yarın ölürsün der adama
  14. trenboloneren

Bu Bilekliğe Nasıl Bir Çözüm Üretebiliriz

Bilmiyorum bu çelik buna parça atamayız dediler 1779776062 MCMCJXXJXJXJXJXJXJXJ
  15. trenboloneren

Bu Bilekliğe Nasıl Bir Çözüm Üretebiliriz

https://ty.gl/0lzbtjhspopuv Kız arkadaşım doğum günümde bu seti hediye aldı ama hiç biri bileğime uymuyor takamıyorum ne yapabilirim bulunduğum konumdaki gümüşcüler bu çelik biz yapamayız yapacak birini de bulman çok zor dedi aklında bir çözüm önerisi olan var mı
Geri