treplex isimli üyenin son içerikleri

1. treplex

MSI M560 VS MSI M480 SSD

ilerde ram almayı düşünüyorum özelleştirme olarak da kasayı kasa kısmında biraz altta "1ST Player UView UV6" kasası var küçük küp tarzında bi kasa onunla değiştirmeyi düşünüyorum onun power supply'ını kullanacağım o kasa ya da power supply hakkında bilgin var mı acaba? (küp tipi kasaların...
  2. treplex

MSI M560 VS MSI M480 SSD

mesela neresini değiştirmem gerekli sizce
  3. treplex

MSI M560 VS MSI M480 SSD

MSI PRO B650M-E anakartım var iki ssd arasında kaldım MSI M560 ve MSI M480 hangisini almam daha doğru olur sistem linki aklımda sadece ssd yi değiştirmek var ama başka öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim
  4. treplex

Bütçe sınırı olmadan önerebileceğiniz 240hz üstü monitörler

dostum selam "dell g2524h" modelini öneririm
  5. treplex

2000Tl Klavye önerisi

Klavye almayı düşünüyorum çıkabileceğim maksimum fiyat 2000tl şu anda aklımda "Logitech G413" var bu fiyata önerilerinizi bekliyorum switch olarak brown ya da daha sessiz bir switch olmalı ek olarak full size bir klavye arıyorum yazılım için kullanacağım TKL olmamalı.
  6. treplex

Telefon desteği vergi iadesi ne zaman yapılır?

yok hocam her şeyi doğru yaptığıma kesinlikle eminim dediğim gibi hala "Geri ödeme süreci başlamıştır." kısmında
  7. treplex

Telefon desteği vergi iadesi ne zaman yapılır?

İadesi yapılan var mı ya da ne zaman yapılacak haberi olan var mı 26 kasımda başvuru yaptım hala gelen bir şey yok "Geri ödeme süreci başlamıştır." diyor ama hala bir değişiklik yok.
  8. treplex

Epic games social club hesabı değiştirme

Hocam social club hesabınıza girip internet üzerinden yapabiliyorsunuz ama baya uğraştırıyorlar iki hesap arasındaki bağlantıyı kesmek için baya doğrulama filan istiyorlar işte epic games hesabınıza giriş yapıp oradan profil kısmının ss'ini vb. ss'leri istiyorlar en az 1-2 ay uğraşıyorsunuz ben...
  9. treplex

Öneri Süpergüçlü oyun önerisi

Dishonored'a benzer bir oyun arıyorum süpergüç olmasını istiyorum aksiyon olursa daha iyi olur.
  10. treplex

Gizli saklama kutusu yapmak

Hocam fena değilmiş zevkiniz iyi, ama kız bir arkadaşa alacaktım hediyeyi ondan dolayı biraz uymaz
  11. treplex

SİZCE BU FİYATA BYNODA HIZLI GİDERMİ 1-2 GÜN BEKLETİCEM

Katılıyorum paraya ihtiyacın yoksa en azından hemen satma CS2 çıkınca fiyatlar artar o zaman daha pahalıya satabilirsin diye düşünüyorum
  12. treplex

Gizli saklama kutusu yapmak

Öncelikle okuduğunuz için Teşekkürler Arkadaşıma bir Doğum Günü hediyesi almak istiyorum fakat o kadar basit olmasını istemiyorum. Aklımda şu şekilde gizli bölmesi olan bir kutu almak vardı : https://www.amazon.com.tr/budawi-Hindistandan-m%C3%BCcevher-Box-Kutu-Schatule/dp/B00BXE4F3K Fakat bu...
  13. treplex

Logitech G435 Lightspeed kullananlara soru

Sağolun hocam uyardığınız için isimleri karıştırmışım değiştirdim şimdi
  14. treplex

Logitech G435 Lightspeed kullananlara soru

Öncelikle okuduğunuz için Teşekkürler. Kulaklığı bende almayı düşünüyorum fakat aklıma bir soru takıldı kablosuz olduğundan hem usb hemde bluetooth ile bağlanabiliyor biliyorum ama kulaklığı şarj ettiğimiz kablo ile bilgisayara bağlama gibi bir durum var mı yani kablo ile bağlantı sağlayabiliyor...
  15. treplex

Mortal Kombat 11 Oyun Açılmıyor

Steam'dan Mortal Kombat 11 aldım indirdim fakat hiçbir şekilde açamadım. (Windows 7 kullanıyorum ekran kartım ASUS 1050 Ti.) Oyun hiç açılmıyor steamda başlatıyorum 1 saniyeliğine çalışıyor olarak gösteriyor sonra kapanıyor ekrana hiçbir şey gelmiyor. İnternetteki çoğu çözümü uyguladım ama sonuç...
Geri