TRErdeNN isimli üyenin son içerikleri

1. T

10K ya kadar Akıllı Saat tavsiyesi

Geçenlerde Samsung galaxy s24 fe aldım telefonun yanına max 10k ya kadar yakışacak bir saat arıyorum yardımcı olursanız mutlu olurum.
  2. T

Max 5-8K arası Oyuncu Koltuğu Önerisi

teşekkürler
  3. T

hocam kaç kilosun boy kaç?
  4. T

Asus 3500TL'YE KADAR MOUSE

Teşekkürler hocam öncelikle fakat biraz küçük değil mi?
  5. T

5-8K arası dayanıklı bir oyuncu koltuğu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  6. T

Asus 3500TL'YE KADAR MOUSE

Bütçe 3500 tl asus olması zorunlu mümkünse wireless olsun.
  7. T

Hazır sistem önerileri ekipmansız 45k+

4K ya çekerse oynayamaz rx7900 XT daha iyi bi tercih
  8. T

Pc Değiştirmeyi Düşünüyorum

Hocam SSD olarak Kioxia Exceria kullanmanı tercih ederim F/P dir baya bir Düşük bütçelidir fakat okuma yazma gibi özellikleri güzeldir 1 tb 512 gb seçenekleri mevcuttur İşlemci olarak İ5 12400F kullanmanı öneriyorum Ram olarak XPG serisinden bir şey almanı öneririm Eğer TDP değeri yüksek bir...
  9. T

Bu ekran kartı kasama sığar mı?

kanka istersen kasayı aldığın siteden kasanın teknik özelliklerine bak veya eski usül al eline cetveli veya uzunluk ölçen şeyin ismini unuttum al eline onu ölç :D
  10. T

Telefon önerisine ihtiyacım var bilgisi olan yazarsa sevinirim

Kankam Paran varsa iphone üzerine telefon tanınmaz ama mesela ip11 veya ip12 alacağına eskiyen telefonlar hâlâ daha çok sağlam telefonlardır fakat bütçe meselesi benim kanaatimce ip11 12 serisi almak yerine Samsung S23 FE tercih etmen daha doğru olacaktır
  11. T

75k bütceye 4070ti super mi 4080super mi

Rx7900 XT alman daha uygun olabilir hocam
  12. T

Öneri Gamepower kulaklık alınır mı?

Hocam Jbl 350 quantum 2.2 k civarı veya steelseries arctis 1 öneririm oda 3 k civarı jbl bende var ses olarak inanılmaz bir kulaklık hoparlör olarak harman kardon kullanıyor araba sektöründe dünyanın en kaliteli hoparlörlerini üretiyor zaten.
Geri