Arkadaşlar son güncellemeyi yazıyorum. Aynı hatayı yaşayanlar için faydalı olur. HDD çıkarttıktan 1 gün sonra yine kilitlenmeler başladı. Sonra olay görüntüleyicisi service control manager hataları felan filan onları çözdüm onlarda işe yaramadı. Intel 200s boost ayarıni yaptım oda ise yaramadı...
Arkadaşlar son bilgi olarak ekliyorum. Artık yeni anakartlara HDD takınca uyumsuzluk ve performans sorunu çıkartıyor. Benim 2 harddiskkimde sağlam ama yeni sistemde sorun çıkarttı.
Hocam hallettim. Hddlerden birisi arızalıymis sorun yok gibi gözüküyor ama sıkıntıliymis hallettim. Sanada zamanıni ayırıp baktığın için çok ama çok teşekkür ediyorum.
Hocam baktım ssdyi ekran kartının arkasına takmışım çıkarttığımda o kişinin metali aşırı sıcaktı yani ekran kartının arkası zaten SSD terleme yapmış şuan yerini değiştirdim. İnşaallah ssdye bir şey olmamıştır. Şimdi kontrol edeceğim
Bazen 7009 7000 service manager diyor. Fişini çektiğim için kernel power 41 diyor öyle değişiyor. Hepsine baktım hiçbiri çözüm olmadı
1757091597
Ramlari defaulta alıp deneyim. Sorun olursa bu yöntemi denerim
Şunu da söyleyeyim: bilgisayarda her testi yaptım. Sıcaklık olarak gpu benmarc çalıştırdım hiçbir sıkıntı olmadı. Occt testindede öyle memtest86 da öyle.
Fabrika ayarları 4800mhz geliyor ben xmp ile 7600 yaptım. 7600 ile de memtest86 yi hatasız geçti.
1757091086
Hocam başka seçenek kalmıyor. Kasanın kapatma tuşuna 3 saniye basıyorum onu bile yapmıyor.