Treyrew isimli üyenin son içerikleri

1. T

Sea Of Thieves Bluetooth Kulaklık Sorunu

Sea of thieves oynamak istiyorum ama girdiğim anda sesler kesiliyo kesik kesik geliyo, eller boştayı açtım herşeyi yaptım bir türlü düzelmiyo oyun sesi gelmiyo
  2. T

Psu Fanından böyle ses geliyor ne yapmalıyım

😄 HYPER 80+ 650w markası 1755274305 120mm yazıyo psu nun açıklamasında fan için
  3. T

Baktım da yt den bende orası açık değil sadece çizgisi belli galiba değişmesi gerekicek 1755273628 Fanın üstünde yazarmı açıp baksam
  4. T

Öneri fan varmıdır ne takalım buna inanılmaz sesi var harbiden araba çalıştırıyor kasa
  5. T

Video burda sesi
  6. T

Kasam 2 yıllık daha yeni temizliği yaptım psu fanından 2 gündür böyle ses geliyo yağladım ve temizledim yinede geliyor ne yapmalıyımKasanın videosu
  7. T

E-DEVLET BANKA DEĞİŞİKLİĞİ

Babam emekli ve engelli, bankasını e devletten değiştirirsek, tekrardan bankaya gitmemize gerek kalıyormu imza işleri için ve bankaların sunduğu promosyonu alabiliyormuyuz, internetten değiştirdiğimiz için tekrardan yeni bankamıza gidip promosyon için başvuru yapmamız mı gerekiyor? yoksa ilk ay...
  8. T

B sınıfı direksiyon sınav ücreti

400 tl olduğuna nerden bakıyoruz hocam
  9. T

B sınıfı direksiyon sınav ücreti

Kursa taksitle kayıt olmuştum 1.5k kalmıştı bugün beni aradılar ve 2k istediler 500tl nin direksiyon sınav ücreti olduğunu söylediler. 500tl bana çok geldi. Fazla mı istiyorlar sizce normalde ne kadar?
  10. T

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucunun kablosunu nereye takıcam

Diğer ucunuda cpu fan 1 emi hocam tek giriş yetiyormu
  11. T

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucunun kablosunu nereye takıcam

bu ucları nereye takıcam yardım edermisiniz
  12. T

Çözüldü✓ İşemcinin altına soketi takamıyorum civatanın oturacağı yer yok

Hocam fanın ucu 2 tane küçük yer var bunu nereye takıcaz anlamadım dediğiniz olayı anladı arkaya düşmüş taktım onu
  13. T

Hocam çok saolun kafayı yemek üzereydim teşekkürler
  14. T

Sokete taktığım civata altta boşa dönüyor altı bomboş
  15. T

Var hocam civatayı sokete takıp anakarta sabitlemeye çalıştığımda civata boşa dönüyor oturmuyo
Geri