trgycann55 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Gigabyte b450m s2k sıvı soğutucu montajı YARDIM

Çoklayıcı çıktı oda radyatorün fanlarına anca yetiyor iki başlıklı çoklayıcı. Fanları çoklayıcıyla birlikte sys fana taktım pompanın 3 pinli kablosunu cpu fana taktım olurmu acaba kararsızım
  2. T

Gigabyte b450m s2k sıvı soğutucu montajı YARDIM

Arkadaşlar merhaba. Gigabyte b450m anakartım var. Bu anakarta ml240l v2 rgb sıvı soğutucu aldım. Ancak anakartımda cpu fan, sys fan, led fan girişleri bulunuyor. Pompadan gelen 3 pinli birde 4 pinli kablo var. Bunları nerelere takıcan bilgi verirseniz çok sevinirim. Kasa: corsair spec delta...
  3. T

Çözüldü✓ Razer blackshark v2 x jack problemi

İndirdim kurdum denedim hala aynı ?
  4. T

Hayır usb girişi yok razer blackshark v2 x jack girişili
  5. T

Arkadaşlar başlığıda nasıl açacağımı bilemedim kusura bakmayın öncelikle. Benim bir sorunum var daha önce usb girişli kulaklıkla jack girişli hoparlör kullanıyordum. Yeni razer blackshark v2 x kulaklık aldım. Kasanın ön tarafına razer jack girişini bağladım anakart kısmında hoparlör jackları...
  6. T

MART Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

Razer blackshark v2 gibi bir kulaklık güzel olurdu yetişemedik. bir daha öyle güzel bi kulaklığa indirim gelirse çok güzel olur.
  7. T

Vok sistemi iade etmelimiyim

Bu şekilde demişti
  8. T

Corsair Carbide Spec-Delta Kasaya Hangi Fanları Takabilirim?

Arkadaşlar corsair carbide serisi spec-delta model kasa aldım 3 adet önde rgb fan mevcut 1 adet arkada egzos fan mevcut. Bu kasanın üst kısmına 2 adet 140mm fan takmak istiyorum. — ilk sorum 2 adet 140mm rgb fan uyarmı — ikincisi hangi marka uygun olur ? Yardımcı olursanız sevinirim
  9. T

See dizisi güzel mi?

EF SA NEEE !!
  10. T

Donanım arşiv 1 milyon özel sistem ne zaman gelicek

Minimum 2 haftaya çıkar sistem dedi. Ve düşük bütçe çıkarıcam dedi
  11. T

DA G3 9000tl alınır mı? ?

Çıkar demi acele etmeye gerek yok ?
  12. T

DA G3 9000tl alınır mı? ?

https://www.itopya.com/da-g3-amd-ryzen-5-3600-gigabyte-geforce-rtx-2060-d6-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/
  13. T

Abdullah hacıgül Yeni Sistem ?

Yav he he
  14. T

Abdullah hacıgül Yeni Sistem ?

En iyi yapabildiğin şey sanırım bigün öğretirsen sevinirim.
Geri