TRHAMSTER isimli üyenin son içerikleri

1. TRHAMSTER

Bootloader Kilidini Açmak Nelere Sebep Olur

Netflix nie gidiyor yav
  2. TRHAMSTER

Hocam hiç bankacılık uygulamasında orjinal rom kurunca sorun yaşadiniz mı
  3. TRHAMSTER

Hayır telefonum Xiaomi konu yuklemesi değil kullanmasi eski roma geri çevrirince örneğin banka uygulamalarinda sorun çıkarabilir mi sadece bootloader kilidini açtım diye sorun yaşar mıyım asil noktasi burasi çok fazla bilgi kirliliği var
  4. TRHAMSTER

Cümleten selamlar arkadaşlar bootloader kilidini ileride ROM alabilirim diye açmak istiyorum ama açarsam yazılım atmazsam bir şey olur mu onu bilmiyorum mesela bankacılık uygulaması falan çalışır mı birine bu telefonu sattığım zaman bir sorun yaşar mı telefon zaten yurt dışı olduğu için garanti...
  5. TRHAMSTER

Klavye Önerisi ve Bilgilendirme

Bir yandan kod yazdığımdan söylediğiniz gibi sorun yaşayabilirim gibi düşünüyorum ama havit gamenote 860l cok güven veriyor aynı marka zaten ve internette de satıliyor 1100 TL ye fırsat gibi gözüküyor ama Havit Gamenote KB904L de sorun yaşamicağimi düşünüyorum sizin başka konularda bahsettiğiniz...
  6. TRHAMSTER

Hocam anladiğim kadarıyla bu klavye tam orta konumda çünkü bahsettiğiniz alt model alacağima bimdeki daha mantıklı geliyor kalitesiz olacağini sanmıyorum sadece bim dendiği için dalga geçilip fiyatına göre kaliteli olan bir çok ürün gördüm bahsettiğiniz üst model de çok üst ya :( 5000 şu an...
  7. TRHAMSTER

Cümleten selamlar arkadaşlar bim de satılan havit marka kb860l modeli çok dikkatimi çekti ama hot swap yoktu zaten 900 tl klavye 600 tl yukarı çıkarsam hot swap alacam ama daha 500 tl biriktirsem Havit Gamenote KB904L alıyorum bir klavyeye hem hot swap hemde manyetik bir klavye 2000 TL den fazla...
  8. TRHAMSTER

Bir kızla nasıl konuşulur?

İşte bendeki sorun tanışmak değil çok ağır bir çekingenlik var yanlar8na yaklaşanıyorum o derece bir şey bana bakmasınlar ama en azından özgüvenim olsun korkmuyum
  9. TRHAMSTER

Bir kızla nasıl konuşulur?

Cümleten selamlar arkadaşlar gerçekten komik bir konu ama bir kıza yaklaşamıyorum çok çekiniyorum onun üstüne yüzüne de bakamıyorum. Yanı kısaca kızlardan korkuyorum da denebilir. Çok ağır bir çekingenlik var kızlara dahi yaklaşamıyorum korkuyorum. Yoldan geçen bir kız benim yolumun önünde olsa...
  10. TRHAMSTER

Redmi Note 11 Pro USB'yi okumuyor

Cümleten selamlar arkadaşlar. Telefonumda sürekli flash bağlayabiliyordum ve çalışıyordu ama şimdi bir anda çalışmayı kesti. Bunu nasıl çözebilirim? (geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açık)
Geri