vestelde yamıoyr ama onvonun 8gb hafızası var ve 2gb ram yani android işletim sistemi iyi deil 2gb ram az bizde phlips 2gb ram çok az gelişyor yetmiyor 3-4...
tam bilmiyorum ama v11 2k 60fps çekiyor olabilir v15 2k 30fps çekiyor ben 1080p 60fps kullanıyorum v 15 var 2k 30fps e gerek yok 1080 hayli hayli yetiyor...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRXBDXW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title ben bu kamerayı 1200tl ye almıştım şuan satışta yok bu v15 v11 modelide var...
iphone 13 alırsan 6-12ay fln kullan hevesin geçerse satman kolay olur değeri çokta düşmez iphoneların öyle bir yanı var ama 2 yıl sonra son sürümünü alıcak...
ips panelli yani fotograf ve video işlerine merakım var yani doğa dotografçılığı videoları fln bu tarz işlere merakım var onun için ips panelli renk...
kendi açıklamamda pc özelliklerim yazıyor monitör de dahil satmak istersem nekadara satabilirim ve nasıl bir pc alabilirim şahsen fotoğraf ve video çekmeye...
ozamanda ses az geldiğini düşünüyorum ben şahsen gg uygulamasını kullanıyorum konuştuğumda arkadan hafif bir dip ses geliyor sustuğumda gidiyor hem dip...
apular işlemci bazlı iyi oluyor 5-6k ya apu ssitem toplarsın fps olarak tatmin etmezler ama sonradan yanına ekran kartı takarsın idarelik sistemler apular