Aslında numpadli (tam boy) bir klavye almamayı da düşünmeye başladım. Biraz büyük gelebilir gibi geliyor. Şu anki klavyemin boyutundan genel olarak memnundum ama daha kompakt bir şey de daha rahat olabilir gibi 😄
Şu anda low profile, membran bir klavye arıyorum. Şu an kullandığım klavye Gamepower Overlord (siyah switch, mekanik) ve 4 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Artık bazı tuşlarda basmama gibi ufak sorunlar çıkarmaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye arayışına girdim.
Çok yüksek bütçeler ayırmak...
kusura bakma bayadır pc açmıyordum :D görmemişim yaptınmı bilmiyorum ama youtube da aratırsan bulursun yada burda konu açarsan yardımcı olurlar çok zor bir şey değil
denemesi bedava inidirinn deneyin internet hızınızdan çok ping değerleriniz öenm arz ediyorn hanginizin interneti iyiyse o açsın dünyayı sunucuya para vermeden önce bi hamachi ile demekte fayda var sonuçta sürekli açık kalmasına gerek yokmuş
serverlarda nasıl düz ryzen kullanıorlar :D bildiğin böyle thredriper epyc gibi çok çekirdekli işlemciler kullanıyorlar
1767898262
ben ryzenlerden daha iyi demedim önceki nesillerinde bulunan sorunlardan dolayı oluşan donam kasmaların gittiğini söylemek istedim yazmamışım :d ryzenlerin amacı...
baba 1950x olmadığı sürece ilk nesil çöp 1950x de öyle zevkine fantesi için falan alınır tr4 annakart bulamamakta cabası paran varsa fantezi için alına iblir ama aldığın zamanda oyun performansının iyi olmiycağını bilerek al ikinci elde anakart 10-15k fln dır en aşşa yani 10-15k ya ryzen işlemci...
ablam hafta sonları işyerinin leptopunu eve getiriyor ama leptopun ekranı küçük olduğu için kullanamaığını söylei şöyle 24-27 inç fln bi monitör önerseniz çok pahalı olmasın ips olsun hz ztn 60-100 fln olabilir ofis programları için kullanılıcak 5-6k ya bişey önerseniz olur he araştırıken typce...