tridyboos isimli üyenin son içerikleri

1. tridyboos

Sessiz ve Low Profile Kablolu Klavye Önerisi Lazım

Aslında numpadli (tam boy) bir klavye almamayı da düşünmeye başladım. Biraz büyük gelebilir gibi geliyor. Şu anki klavyemin boyutundan genel olarak memnundum ama daha kompakt bir şey de daha rahat olabilir gibi 😄
  2. tridyboos

Sessiz ve Low Profile Kablolu Klavye Önerisi Lazım

Şu anda low profile, membran bir klavye arıyorum. Şu an kullandığım klavye Gamepower Overlord (siyah switch, mekanik) ve 4 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Artık bazı tuşlarda basmama gibi ufak sorunlar çıkarmaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye arayışına girdim. Çok yüksek bütçeler ayırmak...
  3. tridyboos

27 inç 2k monitör arıyorum

hocam zamlanmış sanırım bu konudaki mesajlara bakarsak
  4. tridyboos

nasıl bir marka bu ilk defa görüyorum
  5. tridyboos

ablama ofis işlerinde kullanması için monitör aryıorum bütçe 6k civarı yeğenimde oyun fln oyniycak ips olursa güzel olur
  6. tridyboos

🔥İndirim KTC 27" H27T22C monitör 6.439,08TL 210 HZ yeni versiyon

lg ultragear monitörüm var bence sadece yt de yapıyor bunu bendede oluyor dikkaat ediyorum arda sadece yt de olduğunu fark ettim
  7. tridyboos

🔥İndirim JBL CinemaSB580 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer 8.919 TL

bu soundbarın sürücülerini çapları ne kadar özellikle subwoofer ?
  8. tridyboos

Yardım Minecraft server kiralamak istiyorum

kusura bakma bayadır pc açmıyordum :D görmemişim yaptınmı bilmiyorum ama youtube da aratırsan bulursun yada burda konu açarsan yardımcı olurlar çok zor bir şey değil
  9. tridyboos

denemesi bedava inidirinn deneyin internet hızınızdan çok ping değerleriniz öenm arz ediyorn hanginizin interneti iyiyse o açsın dünyayı sunucuya para vermeden önce bi hamachi ile demekte fayda var sonuçta sürekli açık kalmasına gerek yokmuş
  10. tridyboos

eğer sürekli açık kalması gibi bir derdiniz yoksa hamachi ilede bağlanabilirsiniz
  11. tridyboos

🔥İndirim AMD Ryzen, 1900X Threadripper 4.0Ghz Tr4 1.999,00TL Son 4 Stok

serverlarda nasıl düz ryzen kullanıorlar :D bildiğin böyle thredriper epyc gibi çok çekirdekli işlemciler kullanıyorlar 1767898262 ben ryzenlerden daha iyi demedim önceki nesillerinde bulunan sorunlardan dolayı oluşan donam kasmaların gittiğini söylemek istedim yazmamışım :d ryzenlerin amacı...
  12. tridyboos

🔥İndirim AMD Ryzen, 1900X Threadripper 4.0Ghz Tr4 1.999,00TL Son 4 Stok

baba 1950x olmadığı sürece ilk nesil çöp 1950x de öyle zevkine fantesi için falan alınır tr4 annakart bulamamakta cabası paran varsa fantezi için alına iblir ama aldığın zamanda oyun performansının iyi olmiycağını bilerek al ikinci elde anakart 10-15k fln dır en aşşa yani 10-15k ya ryzen işlemci...
  13. tridyboos

🔥İndirim Delta GPS-550LB 550W PSU 1.740 TL

1.5 veriyim :D
  14. tridyboos

Evde ofis işleri için monitör lzm

monitör bu nasıl
  15. tridyboos

Evde ofis işleri için monitör lzm

ablam hafta sonları işyerinin leptopunu eve getiriyor ama leptopun ekranı küçük olduğu için kullanamaığını söylei şöyle 24-27 inç fln bi monitör önerseniz çok pahalı olmasın ips olsun hz ztn 60-100 fln olabilir ofis programları için kullanılıcak 5-6k ya bişey önerseniz olur he araştırıken typce...
Geri