aklımı çıkaran ssdlerden biri. video çekim yedeklerimi bunda tutuyordum 2 kere anlık bağlantı kopardı ve sistemde görünmemeye başladı. zor bela yedeklerimi...
kanka bence sende simetri hastalığı var çünkü bu kadar takılacak bir konu değil kenardan kartı dürtsün yeter denilen bir konu bu :) çok fazla takma böyle...
AMD FSR™ “Redstone”
FSR “Redstone”, AMD RDNA™ 4 GPU’larda daha akıcı performans ve daha keskin görseller sunan, yapay zekâ destekli oyun teknolojilerinden...
Hocam böyle bir bütçe var iken neden am4 kalacaksınız ki sisteminiz zaten am4 için gayet iyi özellikle işlemci konusunda sıkışacaksınız
am5 te 9800x3d...
marka model vermicem ama güvendiğim 1 ssdyi yıllardır sürekli alıyorum. 2 yıl önce 1900e aldım, 1 yıl önce 2500 aldım, bu kasımda 2800e aldım, şuan 4500tl...
5060ti değilde bu sıralar 4070li oem paketlere ekstra bir göz atın çünkü stok sonunu süpürecekler gibime geliyor. ve 4070 5060tidan her alanda daha güçlü...
ee heralde yani nası bir soru bu :D hatta gümrük limitinin üstünde kalırsa takılır hiç gelmez. gümrükten ürünü çıkarman içinde aslı astarını geçen bir mebla...