Trifact isimli üyenin son içerikleri

1. Trifact

❌İndirim Bitti! G.Skill Ripjaws 16 GB 3200 MHZ Cl16 3.000 TL

2015lermiydi neydi tarihi tam hatırlamıyorum o zamanlar işlemci ve ramle mining yapılıyordu. piyasada ram bulunmuyordu çok pahalıya o zamanların son nesili ddr4ler satılıyordu. piyasa yoka düştüğü içinde ddr4ün yanında eski nesil ddr3leride iyi fiyattan piyasada okuttular sonra bir hafta içinde...
  2. Trifact

❌İndirim Bitti! Segotep Fz6 Pro White 1.256tl

iyi fiyat çökülür
  3. Trifact

Colorful Battleax 4060ti İç Tasarımı ve Bakımı

mis gibi çiçek gibi olmuş harikada içerik olmuş eline emeğine sağlık
  4. Trifact

Kingston Kc3000 Kaç Yıl Dayanır?

kullanım senaryolarına göre değişir. bu tip soruların cevapları olmaz bilgin olsun. nasıl ortamda ne yapılarak kullanılacak ne gibi badereler atlacak vs vs gibi değişkenler olduğu müddetçe şu kadar süre gider diye bir cevap olmaz
  5. Trifact

🔥İndirim Fevel Z1 Paw 3395 Lila 1.111 TL (Kargo +99)

yedi bin do.... ney kanka üzümüde soyarak mı yiyorsun? :D
  6. Trifact

🔥İndirim Letoon Erkek Trekkıng Bot Bağcıklı Nkt07 513 TL

o mistik leton bot ilanı geldiğine göre sonbahar kış geldi demektir :D
  7. Trifact

🔥İndirim AMD R5 7600x - B650m-R - 1tb SSD - 32gb Ram OEM Set 39.784 TL

ikinci elde garantili babalar gibi rami olan b650 chipseti 25-30 arası çözerim gene bu bundle almam. anakartta ramde evlere şenlik. tamam vatanı övüyoruz ediyoruz ama bu olmamış
  8. Trifact

AMD Ryzen 9 7900 Gre Vs Radeon RX 7800 XT

düz 9070 bulabilirsen (gre olmayan versiyonu) miss miss. yüksek fpslerde darboğaz yiyeceğin için ben olsam takılmazdım. çünkü ileride 2Kya öyle yada böyle geçeceksin
  9. Trifact

🔥İndirim İncehesap Gecenin Yıldızı | 4 Eylül 23:00

ben yeni aldım ama 3200tlden ikinci elde :D yüksekten satanlara aldanıp değişti diyorsun ama ikinci elde millete geçirmeye çalışan çok oluyor, cevval olmanız lazım. ikinci elde bol bol 3200-3500 bandında gen4 1tb m2 ssdler satılıyor pazarlıkla.
  10. Trifact

🔥İndirim İncehesap Gecenin Yıldızı | 4 Eylül 23:00

fos çıktı :D aynısını ikinci elde 3200e aldım :D
  11. Trifact

🔥İndirim İtopya İndirimleri Başladı!!

valla vatandan okula dönüş adında zımba gibi oem paket bekliyorum uygun fiyattan ama dur bakalım bekleyip göreceğiz. gerçek indirimleri hep vatandan gördüğümüz için insanı beklentiye sokuyorlar :D
  12. Trifact

🔥İndirim İtopya İndirimleri Başladı!!

yakında vatan bilgisayar bir show yapar indirimde herkes nasibini alır merak etmeyin :D
  13. Trifact

Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 7000 MHZ Cl32 Pvv532g700c32k Garanti Süresi

diğer markalarda ömür boyu garantili olanlar bile oluyor. şaşırmamak lazım sendeki ona benzer bir şey olsa gerek. ömürboyundan kasıt ram üretim bandında olduğu müddetçe sınırsız garanti verilir anlamına geliyor. ne zaman üretimden kaldırılırsa ömürboyu garantide bitiyor gibi gibi. yani firma o...
  14. Trifact

🔥İndirim Cooler Master 360l Core Beyaz 360mm Sıvı Soğutma - 3.999 TL - 3 Taksit

daha da fiyatının düşmesi gereken bir model. sıfır fiyatlandırma garipliğinden dolayı ikinci elde de 3000den satmaya çalışanlar garip bir güruhta yok değil. müthiş bir model mi değil hatta günümüz için giriş segment bu yüzden bu fiyatları bile hakettiğini düşünmüyorum
Geri