Trifact isimli üyenin son içerikleri

1. Trifact

Valorant Oynarken İşlemci Isınması

kullandığın soğuıtucuya aliminyumu koklatarak koyuyorlar. neerden biliyorum aynısından hazır sistem satın aldım yanında geldi deneyip çıkarmam 5 dk sürdü. vedalaştık :D
  2. Trifact

Arctic Liquid Freezer III 360 Tam Performans alamamak

9700x gibi bir işlemcide hemde o dereceleri görmek acaip bir durum. acaip bir overclock yapman gerekiyor gibi ve oyunlarda gene görme ihtimalin çok düşük. montaj hatası olabilir sök kontrollü şekilde tekrar montajla derim.
  3. Trifact

Ryzen 5800X3D Alınır mı?

ikinci elde 7Knın üstünde para verip satın alanın aklında şüphe ederim. saçma sapan fiyatlandırması var. 5700x3d içinde aynı şey geçerli. ikinci elde almayın aldırmayın. bırakın uyanıkların ellerinde patlasın.
  4. Trifact

❌İndirim Bitti! Gigabyte B850M FORCE anakart 6839₺

daha ucuza simsiyah ucuz anakart alır üzerine koca beyaz kuletipi takar bundan dahada beyaza çevirirdim cebimdede para kalır :D
  5. Trifact

Arkadaşlar ryzen 5 5600 sıcaklık sorunu

boşta olduğuna emin misin o masaüstünde :D
  6. Trifact

❌İndirim Bitti! Gigabyte B850M FORCE anakart 6839₺

anakarttaki ramin sağ üst kısmındaki siyah bölüm, beyaz sistem toplarım diyenlere öpücük atıyor
  7. Trifact

NVDİA ÜRÜNLERİNE ZAM GELDİ

9070xt'den çok daha dayak yerler o zaman ticarette :) en has nvidiacılar bile 9070xt neymiş öyle alayım diyor ve alıyorlarda :D
  8. Trifact

🔥İndirim Ocypus Delta A40 EX Siyah Digital 120 mm Kule Soğutucu 1.099TL

ne güzelmiş bunun tipi ya
  9. Trifact

🔥İndirim ASUS TUF Gaming GT301 3.506TL

bu kasa çile çile :D
  10. Trifact

Çözüldü✓ Ssd de dram özelliği olması çok mu önemli ?

günümüz ekonomisinde günümüz pahalılığında muazzam önemi yok. mümkün olduğunca cebi yormayacak güvenilir markalarda dramsiz ssdide tercih edilebilir. hatta son dönemde adı sanı duyulmayan markaları bile sürekli deniyorum tkır tıkır çalışıyorlar
  11. Trifact

Satacağım sistemim ne kadar eder?

cuk fiyatlandırma olmuş. eline emeğine sağlık
  12. Trifact

❌İndirim Bitti! Kutu Hasarlı(outlet) - Thermaltake TH120 ARGB Sync Edition Sıvı Soğutucu - 1056 TL

120mm sıvı soğutucu alıp memnun kalan heralde ya 12100f kullanıyordur yada ryzen 5500.
  13. Trifact

HyperX Cloud 3S Wireless için EQ ayarı

normal gaming kulaklıklar tiz arttırarak kullanılır fakat hyperxde midleri arttırman daha net ses almanı sağlıyor. midleri ilk yüksel keyfine görede tizi bir tık arttırabilirsin. bas genelde cloudda iyidir fazlası patlama çatlama seslerinde baskın oluyor
  14. Trifact

Yardım Sessiz klavye mouse önerisi

sessiz klavye olarak hawk'ın kablosuz membranlarını denedim miss miss https://www.akakce.com/klavye/hawk-gaming-chair,1,2.html
  15. Trifact

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bu geceki gaminggece temsili :D
Geri