Trifact isimli üyenin son içerikleri

1. Trifact

RTX 5060tı 16gb Vs RX 9060 XT

o zaman 16gb 9060xtli sistem toplama rehberi :D
  2. Trifact

RTX 5060tı 16gb Vs RX 9060 XT

5060ti 16gb modeli daha iyi daha güçlü ama hiçbir şekilde fiyatını haketmiyor. karşısındaki 9060xt 16gb modeli fiyatına göre üüğğğf dedirtiyor. çökme problemi falan filan zart zurt diyenlere kanma. kullanmayı sürücü kurmayı sürücüyü güncel tutmayı bile beceremeyenler bunu diyor çoğunlukta. baya...
  3. Trifact

🔥İndirim Asus Proart Pf120 Pwm Beyaz 120mm Kasa Fanı - 1.299 TL

alınabilir tarafı var mı ben mi kaçırıyorum :D
  4. Trifact

🔥İndirim Asus Tuf B850m Plus Wıfı 9.155 TL (9.799 TL Olarak Stoklar Güncellendi)

fiyatını haketmeyen nadir anakartlardandır bu. maks ederi 7-8K olan bir anakartı sırf asus tuf diye 9-10-11K bandın da tutmaya çalışıyorlar. fakat msi gigabyte tarafında asus'un bu modeline ciddi diş geçirebilen sıfır sıkıntı çıkaran modeller var. asus fiyatlandırmada bazen kantarın topuzunu...
  5. Trifact

AMD Am4 E Destek Vercekmi

üretim olacğaını zannetmiyorum. çünkü am4e bahsettikleri süreninde üstünde destek verdiler. bölgesel 5600x3d bile çıkardılar. bundan daha fazla am4'e ddr4e yenilik yada destek çıkaracaklarını düşünmüyorum. zaten bol çeşit olan am5i iyice cıvığını çıkaracaklardır.
  6. Trifact

Zoko Kasalar: Ucuz Fiyatlar Güvenilir mi?

aynı kasanın başka markasını daha ucuza bulabiliyorsun. next gaming veya gameline gibi
  7. Trifact

420 Mm Destekleyen Beyaz Kasa Önerisi

ben videosunu izlemedim kanka. kendim deneyimlediğim için bu kasayla 5 tane 140lık fan geliyor hepside aktif kullanılıyor. figür tentesi olsa bile kullanılıyor. yeterki üste konumlandırılan sıvı soğutucunun borularını tenteye değil egzos kısmına bakacak şekilde montajla. gidip boruları tenteye...
  8. Trifact

hangi 2 fan hiç oluyor? ne olduğunda hiç oluyor?
  9. Trifact

geometric future 5 420lik destekliyor diye biliyorum tipi mipide güzel
  10. Trifact

Coil Whine Garanti Kapsamına Girer mi

bazı kişiler veya firmalar kendi çapında ürünü coil whinedan dolayı kabul etmiyoruz gibi bir şey uyduruyorlar. inanma sakın. hakkını tüketici hakem heyetinde direk arayabilirsin. coil whine kullanım deneyimini kötü yönde etkileyen bir kusurdur çünkü.
  11. Trifact

Coil Whine Garanti Kapsamına Girer mi

evet girer. hatta ilk satın aldığında coil whine sesini duyduğun an iade veya birebir değişim başlatabilirsin.
  12. Trifact

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 6.072 TL

420liklere göre pahalı durumda. bence daha da düşmesini beklemeliyiz. hatta önden bunun sığacağı kasayı bulmakta fayda var :)
  13. Trifact

🔥İndirim Aıgo Gm80 Fare 699₺

bedava
Geri