vatan enteresan birşeyler deniyor galiba :D sizi aç mağazalara yedirmeyeceğim falan mı diyorlar anlamadım. ram ssd anakart işlemci ekran kartı aldım ve piyasadan net %30 daha ucuza düştü hep
MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200MHZ Anakart 5359TL
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-b850m-g-amd-b850-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html
Yine eski avantajlı fiyatına dönmüş. Bazı mağazaların yapamadığı indirimi yine vatan bilgisayar yapmış. İnceleme için bende satın aldım sistem...
piyasaya tekrar tutunmak için agresif fiyat uygulaması gerekirken yine bir hayal dünyasına kapılmış intel amca. intelin kral olduğu dönemdeki amd'nin ryzenlerini hatırlıyorum. amd inanılmaz fiyatlar veriliyordu. 9600k fiyatına 3700x gibi efsanelerin efsanesi işlemcisini alabiliyorduk. fiyatı geç...
+1 hakkikaten bu nasıl bir fiyatlandırma. 199 dolar dediler ooo intel müthiş geliyor dediler uçup kaçacak dediler ee 199 dolar oldu sana 299 dolar. kendinemüzisyenin dediği gibi aynen ayneeeeeeeeen ayneeeeeeeeeeeğğğğğn :D yeminle satın alıp inceleyesim gelmedi. 199 dolar olsa satın alıp...
Kaç haftadır bir çok kişiyle konuıştum, parası yatan sanırım yok gibi herkese aynı mailler gelmiş. 4-8 hafta uzayabilir ne demek ya? Kampanya 2025 Q4'ün (2025'in son çeyreğindeki ayların) kampanyası düşünün. Ocakta süresi doldu. Bu kampanyanın ve üstüne yeni cashback geri iade kampanyası...
hiç bir şekilde normal değil 21e tuf 5060ti 16lık veren bulman çok zor. ikinci el alışveriş sitelerine baktım aşırı şüpheli ilanlar var. tahminim sende onlardan birine denk gelmişsin. başkasının ilanını alıp kendi ilanıymış gibi dolandıran mı dersin, internetten buldukları fotoları kendininmiş...
amd'nin cevabı gecikmez, kolay gelmedi liderliğe kolay kolayda bırakmaz gibime geliyor. tek soru işareti kanallar bu tip performans veren geçmiş intel işlemcileri yerden yere vururken aynı sonuca çıkan yeni işlemcileri niye övüyorlar. performans değil hala l3te genel toplam oyunda geri, e çoklu...