5060ti 16gb modeli daha iyi daha güçlü ama hiçbir şekilde fiyatını haketmiyor. karşısındaki 9060xt 16gb modeli fiyatına göre üüğğğf dedirtiyor. çökme problemi falan filan zart zurt diyenlere kanma. kullanmayı sürücü kurmayı sürücüyü güncel tutmayı bile beceremeyenler bunu diyor çoğunlukta. baya...
fiyatını haketmeyen nadir anakartlardandır bu. maks ederi 7-8K olan bir anakartı sırf asus tuf diye 9-10-11K bandın da tutmaya çalışıyorlar. fakat msi gigabyte tarafında asus'un bu modeline ciddi diş geçirebilen sıfır sıkıntı çıkaran modeller var. asus fiyatlandırmada bazen kantarın topuzunu...
üretim olacğaını zannetmiyorum. çünkü am4e bahsettikleri süreninde üstünde destek verdiler. bölgesel 5600x3d bile çıkardılar. bundan daha fazla am4'e ddr4e yenilik yada destek çıkaracaklarını düşünmüyorum. zaten bol çeşit olan am5i iyice cıvığını çıkaracaklardır.
ben videosunu izlemedim kanka. kendim deneyimlediğim için bu kasayla 5 tane 140lık fan geliyor hepside aktif kullanılıyor. figür tentesi olsa bile kullanılıyor. yeterki üste konumlandırılan sıvı soğutucunun borularını tenteye değil egzos kısmına bakacak şekilde montajla. gidip boruları tenteye...
bazı kişiler veya firmalar kendi çapında ürünü coil whinedan dolayı kabul etmiyoruz gibi bir şey uyduruyorlar. inanma sakın. hakkını tüketici hakem heyetinde direk arayabilirsin. coil whine kullanım deneyimini kötü yönde etkileyen bir kusurdur çünkü.