ağustostaki fiyatları kasım indirimi diye ısıtıp önümüze sunacaklar, bazılarıda buna şenlik şamata çukulata diye çanak tutacak. kasım indirimlerinden bu sefer ümitli değilim.
en sağlıklı çözüm anakartı servise gönderip soket değişimini yaptırmak. ben pin düzeltme kısmında insanları şevklendiremiyorum. çünkü olası tehlikeli pin çakışmasında yani istenmeyen 2 pini birinine değdirirsen ve bu değerken sistemi çalıştırırsan kısa devre olur ve bu seferde anakartın yanında...
bu bir şey mi? 5060 7500fli sistemi 100K koyup, uyardığında sana yüzsün gibi karşıklık verip tek tek toplasan 140 tutuyor diyebilen arsızlar dolu. fakat aklınızda bulunsun her ne kadar hırt olsalar bile direk ilanları link isim bazı kısımları sansürlemeden hedef göstermeyin suç teşkil edebilir
2015lermiydi neydi tarihi tam hatırlamıyorum o zamanlar işlemci ve ramle mining yapılıyordu. piyasada ram bulunmuyordu çok pahalıya o zamanların son nesili ddr4ler satılıyordu. piyasa yoka düştüğü içinde ddr4ün yanında eski nesil ddr3leride iyi fiyattan piyasada okuttular sonra bir hafta içinde...
kullanım senaryolarına göre değişir. bu tip soruların cevapları olmaz bilgin olsun. nasıl ortamda ne yapılarak kullanılacak ne gibi badereler atlacak vs vs gibi değişkenler olduğu müddetçe şu kadar süre gider diye bir cevap olmaz