triptonic isimli üyenin son içerikleri

1. triptonic

❌İndirim Bitti! Hi-Level 8gb 2400mhz Ddr4 Notebook Ram 1439tl (İncehesap-Hepsiburada)

kendi sitelerinde 3 bin civarı 1780475247 hepsini kapmış uyanıklar ama üzücü haberi veriyorum:)
  2. triptonic

❌İndirim Bitti! Hi-Level 8gb 2400mhz Ddr4 Notebook Ram 1439tl (İncehesap-Hepsiburada)

yanlış girmiş olma ihtimalleri var. yinede şansını denemek isteyen baksın Hi-Level 8Gb 2400Mhz Ddr4 HLV-SOPC19200D4-8G Notebook Ram https://www.hepsiburada.com/hi-level-8gb-2400mhz-ddr4-hlv-sopc19200d4-8g-notebook-ram-p-HBCV0000121G71?magaza=%C4%B0ncehesap
  3. triptonic

Amazon İndirim Kodları

hangi kategoriler?
  4. triptonic

❌İndirim Bitti! Amazon İndirim Kodu 5000 E 750

bu kodları paylaşırken hangi kategorilerde geçerli olduğunu da paylaşırsanız seviniriz. aksi halde boş yere denemeler yapıp yoruluyoruz. teşekkürler
  5. triptonic

Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

amin !
  6. triptonic

bu daha alçaltıcı değil mi? biz tenezzül edip sırf bedava diye onların sadakalarına atlarsak ; " aha sizin boykotunuz bedavayı görene kadarmış, yerim sizin boykotunuzu" dedirtmiş oluyoruz. kendimize güldürtmeyelim. bu firmalar sadece müslüman ülkelerde değil en çok ta hristiyan iskandinav...
  7. triptonic

1778231615 kişi sevdiğiyle beraberdir! (s.a.v.) biz sevdiklerimizin ve mazlumların yanındayız. tarih boyunca olduğu gibi. sen de tel-avivdeki sevdiklerine söyle orayı bir an önce terk etsinler. yakında yine orada olacağız. ben, erdoğan ve yıldırımhan...!
  8. triptonic

lütfen bunları paylaşmayın. canın ne zaman isterse bana mesaj at sana bedava birşeyler ısmarlarım söz. ama burada paylaşıp çocuk katillerinin ekmeğine yağ sürme lütfen.
  9. triptonic

hakikaten biraz duyarlı olalım. bizler müslüman türkleriz. bize yakışmıyor. bu konunun burada paylaşılması bile kanıma dokunuyor. sürekli mcdonalds paylaşan bir belalıcivciv miydi ne vardı. oranın çalışanı gibi veya oradan bir maaş alıyormuş gibi sürekli mcdonalds konusu paylaşıyordu. anlamayan...
  10. triptonic

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

kaliteli reklam böyle yapılır işte. 145 sayfa dolusu yazışma. 1450 adet... bunun 100 katıda okuyup, görüp tepki vermeyen var. 10 binlerce görünürlük. bravo incehesap. vatan, itopya,sinerji ve diğerlerine de küpe olsun
  11. triptonic

❌İndirim Bitti! Sinbo SSM-2594 1000W Izgara ve Tost Makinesi 86TL

bir tane alsan belki adam jest yapıp gönderecek. 4 tane nedir yahu :)
  12. triptonic

PUMA DA %50 indirim 🔥🔥🔥🔥🔥

bi halt yok. her zamanki hepsiburada uyanıklığı. tişörtlerin tümü neredeyse xs veya s beden. ayakkabılarda evet bir miktar indirim var ama sadece bir numarası mevcut. diğerlerinde stok yok. velhasıl satılamayan bedenlerde STOK BİTİRME OPERASYONU.
  13. triptonic

❌İndirim Bitti! 3,6KG KASAR PEYNİRİ 676 TL

yuh artık. sakın almayın. ula at eti olsa bile bu fiyata vermezler. it eti olsa belki... öğrenci olsam bile almam. yavan ekmek yerim ama bu kadar ucuza bu sucukları yemem. zaten bakır tava 500tl+ birde lokum 100 tl. 7 kilo eti 1200tl ye veriyor. 100tlde kargo düş 1100tl böl 7'ye kilosu...
  14. triptonic

🔥İndirim Hepsiburada satıcılı Hummel Ayakkabılar Tek Fİyat 699 TL

BEN NEDEN GÖREMİYORUM? BİTTİ Mİ ACABA?
  15. triptonic

🔥İndirim 32gb ram + 225f - 21.7k

ram fiyatları hızlı düşüyor. google haberinden sonra şirketler panikledi. hazır fiyat halen yukarıdayken ellerindekileri iyi fiyattan çıkarmaya çalışıyorlar. bu çıkış işlemini hızlı ve cazip hale getirmek için de yanında popüler bir işlemciyi maliyetine vermiş oluyorlar. zekice bir strateji...
Geri