ram fiyatları hızlı düşüyor. google haberinden sonra şirketler panikledi. hazır fiyat halen yukarıdayken ellerindekileri iyi fiyattan çıkarmaya çalışıyorlar. bu çıkış işlemini hızlı ve cazip hale getirmek için de yanında popüler bir işlemciyi maliyetine vermiş oluyorlar. zekice bir strateji...
anlık piyasa şartlarına göre göre güzel fiyat. ama cuma günü gördüğüm bir haberden dolayı ram fiyatlarının hızla düşüşe geçtiğini düşünmekteyim. zaten pc fiyatlarını asıl şişirenin ram ve ssd olduğunu düşünürsek aciliyet yoksa en az 15 gün beklenmesini tavsiye ederim.
googleın yeni geliştirdiği...
(PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER)
ama sıkı takip eden biri olarak söylüyorum. öyle ahım şahım bir indirim yok malesef.
fiyatları çok uçmuştu zaten. adidas - nike yanına yaklaşamıyordu skechers in. millet enayi değil. bazı ürünlerde e..k gibi indirecekler fiyatları zaten. ama bazı ürünlerde halen...
bir mısır patlağı için o para ona verilir mi abi?
hele uyanığın biri de 19 bin yazmış :)
bizim milletin hiç ölçüsü ayarı yok arkadaş.
daha birkaç ay önce amazon bu mereti 990tl ye satıyordu. hemde aylarca bu fiyata kalmıştı
her şeyi pişiriyor. tarhana bilem yapar istese
👇
chip ve ram krizi ile beraber bu fiyatlara bir daha alınabilir mi bilinmez.
link: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR99P838?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 haftadır amazon ve hepsiburadanın 550tlye verdiği bu mouse şu mouse'a "%49 yaptık" deyip 599 TL'ye iteleyen bir siteden tırnak makası bile almak caiz değildir.
hiçbir özelliği yok. acer ın bundan haberi bile yok. tıpkı hp, philips ve aoc adına fason üretilen bazı mallar gibi. sadece isim hakkı ile üretim yapıyorlar. ürünler isimlerine yakışacak kalitede olmuyor. (yakinen biliyorum)